Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плочка на обикн. газова

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Плочка на обикн. газова

Здравейте, имам газова с ламбда контрол БРЦ слагана в италия. Но степ мотора се прецака и карам с кранче. Имам следния въпрос, на мой приятел на пунто 1.1 сложиха обикн. газова но там плочката е с тройник с кранче но се разклонява с 2 маркуча в плочката. Каква е разликата да влиза в един маркуч в плочката и с два ?
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Re: Полча на обикн. газова

bmahob написа:
    Здравейте, имам газова с ламбда контрол БРЦ слагана в италия. Но степ мотора се прецака и карам с кранче. Имам следния въпрос, на мой приятел на пунто 1.1 сложиха обикн. газова но там плочката е с тройник с кранче но се разклонява с 2 маркуча в плочката. Каква е разликата да влиза в един маркуч в плочката и с два ?
    Ако плочката не е перфектно изработена се регулира с различно отваряне на двете врътки,за да се компенсира,но ще има значение при коли с двукамерен карбуратор примерно,при нашите по-скоро не.Ефектът се свежда до това,че газта постъпва от две места и би следвало да се смесва по-добре с въздуха,но едва ли при италианската плочка не е измислено по-добре от при която и да е турска,ако и с два щуцера.Караи и си свиркаи
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Working...
      X