Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за монтаж и марка ГИ на Браво ХГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе то разлика има естествено,но е толкова неосезаема,че тия 130лв за аванс се обезмислят.Доказано практически!Па тва по сайтовете кво пишат е друга работа.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Абе то разлика има естествено,но е толкова неосезаема,че тия 130лв за аванс се обезмислят.Доказано практически!Па тва по сайтовете кво пишат е друга работа.
      Хм, ще питам другия път, като сменям филтъра и ако е наистина стотина лева ще сложа и ще ви кажа има ли разлика

Коментар

Търси Румен от Рено форума, ти май беше със стило 1.6 и бош еку, трябва да е доста под 100лв.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Търси Румен от Рено форума, ти май беше със стило 1.6 и бош еку, трябва да е доста под 100лв.
          Мислих да питам направо в Ланди Ренцо. Този Румен може ли да ги монтира, иска ми се да стане както трябва, защото тая кола вече 4 години, да чукна на дърво, никакви проблеми не е имала с газта.

Коментар

Споровете за и против ТАП са като за и против газ! На коли без делко са задължителни, макар че има и друг начин за увеличаване на предварението.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Колега,ако може сподели някакъв начин за увеличаване на предварението,освен Тап или въртене на делкото

Коментар

Корекция на аванса в самото ЕКУ.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Корекция на аванса в самото ЕКУ.
                  плащам кеш ако ми го направиш в колата в подписа

Коментар

Е аз ако можех и аз щях да си го направя
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има и други начини за увеличаване на предварението без ТАП, или бъркане в компа.

Коментар

единствения начин който съм открил аз да се променя супер лесно предварението без намеса в еку е да се излъже колата че е студена...тва става когато на мястото на темп. датчик се сложи някакво съпротивление в зависимост от стойността при дадени градуси....ефект има проверено е Fiat Ecu Scan....но незнам ащо ефекта е 2-3 минути само после компа пак си връща старото предварение
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Нали се сещаш, че това се отразява на бензиновите времена ? И на други неща.Ето защо е нужно датчик и термостата да са изрядни.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

mitkosoft написа:
                            единствения начин който съм открил аз да се променя супер лесно предварението без намеса в еку е да се излъже колата че е студена...тва става когато на мястото на темп. датчик се сложи някакво съпротивление в зависимост от стойността при дадени градуси....ефект има проверено е Fiat Ecu Scan....но незнам ащо ефекта е 2-3 минути само после компа пак си връща старото предварение
                            Не е това...

Коментар

muns61 написа:
                              mitkosoft написа:
                              Не е това...
                              Сваля се ангренажа, фиксира се с пети, махат се петите приди да се стегне, и така бяга с полувин зъб. Предвението ти е готово, и понеже колата на бензин не се кара почти разликата не се открива. - Прав ли съм?
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не е и това. Как се определя момента на искрата?

Коментар

Working...
                                X