Абе то разлика има естествено,но е толкова неосезаема,че тия 130лв за аванс се обезмислят.Доказано практически!Па тва по сайтовете кво пишат е друга работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за монтаж и марка ГИ на Браво ХГТ
Collapse
X
-
rotdot
popara801 написа:Абе то разлика има естествено,но е толкова неосезаема,че тия 130лв за аванс се обезмислят.Доказано практически!Па тва по сайтовете кво пишат е друга работа.
Коментар
-
rotdot
emzo написа:Търси Румен от Рено форума, ти май беше със стило 1.6 и бош еку, трябва да е доста под 100лв.
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
единствения начин който съм открил аз да се променя супер лесно предварението без намеса в еку е да се излъже колата че е студена...тва става когато на мястото на темп. датчик се сложи някакво съпротивление в зависимост от стойността при дадени градуси....ефект има проверено е Fiat Ecu Scan....но незнам ащо ефекта е 2-3 минути само после компа пак си връща старото предварениеFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:единствения начин който съм открил аз да се променя супер лесно предварението без намеса в еку е да се излъже колата че е студена...тва става когато на мястото на темп. датчик се сложи някакво съпротивление в зависимост от стойността при дадени градуси....ефект има проверено е Fiat Ecu Scan....но незнам ащо ефекта е 2-3 минути само после компа пак си връща старото предварениеПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:mitkosoft написа:единствения начин който съм открил аз да се променя супер лесно предварението без намеса в еку е да се излъже колата че е студена...тва става когато на мястото на темп. датчик се сложи някакво съпротивление в зависимост от стойността при дадени градуси....ефект има проверено е Fiat Ecu Scan....но незнам ащо ефекта е 2-3 минути само после компа пак си връща старото предварениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар