Не се занимавай с глупости. това е ала бала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за монтаж и марка ГИ на Браво ХГТ
Collapse
X
-
Абе и аз така си мислех ама да питам за всеки случай. Иначе май ще се откажа от Пан Сервиз, защото май не става системата с лизинга. Това момче дето ми го препоръча ти в Лерски има оферти за лизинг и май натам ще се насоча. Дано всичко стане както трябва, че много се притеснявам да не съсипа колицата :DBravo HGT
Коментар
-
Сложих Фобоса и засега съм с добро впечатление. Разлика не усещам във вървежа, може би минимална в ниските обороти, но тва с донастройка сигурно ще се изчисти. От монтажа в Еврогаз съм много доволен, личи си, че са се старали хората. Като минус отчитам, че при първо палене като е по-студена колата, като превключи на газ малко играят оборотите в началото, но бързо се оправят и не мърдат повече. Това проблем ли е или е нормално? Другото което забелязвам е, че леко намирисва на газ от време на време, като спра на светофар примерно, в движение не се усеща. Това също ме интересува дали е нормално, защото и при един приятел с Фобос пак се усеща така от време на време. Разхода с мое каране, в смисъл нормално с ръчкане по малко и средна скорост 80км/ч мерено по системата с пълнене до горе, каране и пак допълване 13,70л/100км. Споделете какво ви е мнението за проблемите(ако са такива) и разхода. Мерси предварително.Bravo HGT
Коментар
-
Здравей колега. Честито за "газовата". С пожелание за много километри, без проблеми. Според мен не трябва да ти мирише на "сурова" газ. Предполагам изпуска от някоя връзка. Относно разхода мисля, че не правиш правилното измерване. Караш докато то свърши газта. Пълниш до горе или не до горе. После караш докато пак свърши газта. По метода от празно до празно. И така изчисляваш разхода.Bravo 1.8 16V GT ex.
Fiat Croma 1.9 16V mjet
Коментар
-
Gecata_82 написа:Здравей колега. Честито за "газовата". С пожелание за много километри, без проблеми. Според мен не трябва да ти мирише на "сурова" газ. Предполагам изпуска от някоя връзка. Относно разхода мисля, че не правиш правилното измерване. Караш докато то свърши газта. Пълниш до горе или не до горе. После караш докато пак свърши газта. По метода от празно до празно. И така изчисляваш разхода.Bravo HGT
Коментар
-
Аз като колега с 1,8 ще кажа, че разхода е около 11 , петака си харчи повечко.Нормално е като превключва сутрин на студено от бензин да придърпва, усеща се особенно когато си в движение, на място леко мръдват оборотите и толкоз.По принцип изобщо не трябва да ти мирише на газ, при АГУ-то я има миризмата, но при ГИ не трябва да я има, все пак се твърди, че газта изгаря няпълно и даже да стоиш до ауспуха отзад не би трябвало да ти мирише Задължително като минеш 1000-1500км пак при тях за да я погледнат за окончателна донастройка Филтрите си знаеш на 10 000-15 000км, макар, че забелязвам че в последно време се задръстват по бързо, явно и газта нещо я базикат.Сега на газ ще се видиш в пари, определено разходите за гориво падат, поне двойно, а километрите се въртят доста повечеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Аз като колега с 1,8 ще кажа, че разхода е около 11 , петака си харчи повечко.Нормално е като превключва сутрин на студено от бензин да придърпва, усеща се особенно когато си в движение, на място леко мръдват оборотите и толкоз.По принцип изобщо не трябва да ти мирише на газ, при АГУ-то я има миризмата, но при ГИ не трябва да я има, все пак се твърди, че газта изгаря няпълно и даже да стоиш до ауспуха отзад не би трябвало да ти мирише Задължително като минеш 1000-1500км пак при тях за да я погледнат за окончателна донастройка Филтрите си знаеш на 10 000-15 000км, макар, че забелязвам че в последно време се задръстват по бързо, явно и газта нещо я базикат.Сега на газ ще се видиш в пари, определено разходите за гориво падат, поне двойно, а километрите се въртят доста повечеBravo HGT
Коментар
-
Няма да е лошо тогава да отидеш веднага да я погледнат /нещо да не са притегнали като хората/, не трябва от никъде да мирише, аз карам вече 4-та година и ако не ти отворя багажника да видиш газовата бутилка по смъртно няма да разбереш, че карам на газ , нито отпред, нито отзад, на отворен преден капак, от никъде не трябва да мирише.Ако имаш пропуск от някъде даже ми се струва, че не трябва даже да караш и на газ, би трябвало да има някаква защита, която да спира подаването на газpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Няма да е лошо тогава да отидеш веднага да я погледнат /нещо да не са притегнали като хората/, не трябва от никъде да мирише, аз карам вече 4-та година и ако не ти отворя багажника да видиш газовата бутилка по смъртно няма да разбереш, че карам на газ , нито отпред, нито отзад, на отворен преден капак, от никъде не трябва да мирише.Ако имаш пропуск от някъде даже ми се струва, че не трябва даже да караш и на газ, би трябвало да има някаква защита, която да спира подаването на газBravo HGT
Коментар
-
Ми ходих днеска за донястройка щото оборотите почнаха да играят повече и я прегледаха хората. То тогава не миришеше де казаха да видя гърнетата дали няма спукано и оттам да намирисва понякога. Нищо нередно нямало според тях. Казаха също, че е хубаво да се изчистят стъпковото моторче и дроселовата клапа, за да няма повече ядове с оборотите. Абе знаех си, че ше има игра докато всичко стане на 6 :DBravo HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар