Здравейте на всички във Форума, който четат темата ми. Преди известно време видях в нета това устройство: http://desibo.net/%C3%83%C2%A2%C3%82...lite-p-34.html . Та въпроса ми е някои ползвал ли го е? ...и има ли ефект от него? Аз си го купих и сега започвам да го тествам, като мина 1500-2000 км ще пиша дали ми е намалило разхода на газ и изобщо има ли нещо вярно в реклама му.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Устройство за пестене на гориво!!!!!!??????!!!!!!!
Collapse
X
-
rotdot
Re: Устройство за пестене на гориво!!!!!!??????!!!!!!!
rosen.m написа:Здравейте на всички във Форума, който четат темата ми. Преди известно време видях в нета това устройство: http://desibo.net/%C3%83%C2%A2%C3%82...lite-p-34.html . Та въпроса ми е някои ползвал ли го е? ...и има ли ефект от него? Аз си го купих и сега започвам да го тествам, като мина 1500-2000 км ще пиша дали ми е намалило разхода на газ и изобщо има ли нещо вярно в реклама му.
-
rosen.m написа:Здравейте на всички във Форума, който четат темата ми. Преди известно време видях в нета това устройство: http://desibo.net/%C3%83%C2%A2%C3%82...lite-p-34.html . Та въпроса ми е някои ползвал ли го е? ...и има ли ефект от него? Аз си го купих и сега започвам да го тествам, като мина 1500-2000 км ще пиша дали ми е намалило разхода на газ и изобщо има ли нещо вярно в реклама му.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
rosen.m написа:Здравейте на всички във Форума, който четат темата ми. Преди известно време видях в нета това устройство: http://desibo.net/%C3%83%C2%A2%C3%82...lite-p-34.html . Та въпроса ми е някои ползвал ли го е? ...и има ли ефект от него? Аз си го купих и сега започвам да го тествам, като мина 1500-2000 км ще пиша дали ми е намалило разхода на газ и изобщо има ли нещо вярно в реклама му.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
И аз ползвам устройство за пестене на гориво за колата. Викат му МЕТРО, а да и още нещо същото устройство ми пести и от синя зона. А това съм сигурен че е поредната извънземна технология работеща на принципа на самовнушението.А има и едно устройство дето като го включиш в запалката и подпомага стартирането на двигателя, като му подава допълнителен заряд. - За справка сайта на телешоп фирмите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
към колега от темата - колега по - добре си вземи ено ключе и едно мощно реле и си прекъсвай алтернатора като изкачваш баири от това може и да има икономия понеже реално няма да се натоварва двигателя хаха. Замислете се ако това е възможно автопроизводителите няма да дават милиони за нови технологии и хибриди а щяха да ръгат по едно такова устройство и двигателите щяха да са на развитието от преди 10 годиниFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
за пестенето на гориво
Колеги, колкото и да е невероятно но след използването на това устройство колата свали разхода с малко над един литър газ на 100 км. Преди 224км с 21.4 л./газ, а сега 333км с 28.82 л./газ. Отчитам факта, че може да е случайност, но ще продължа да зареждам на една и съща бензиностанция още няколко пъти и пак ще пиша. :D
Коментар
-
Ползвал съм го и бих казал че доста добре работи, разхода ми падна доста след като го сложих. :D И не е вярно че е кондензатор това е много специален японски електронен компонент който се използва в космически кораби за марс и совалки.Чак и аз си повярвах. Ако все пак искаш да си го вземеш- в DealExtreme го има под името Нео Сокет и струваше 1.60 долара. Кво му плащаш.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
rotdot
Re: за пестенето на гориво
rosen.m написа:Колеги, колкото и да е невероятно но след използването на това устройство колата свали разхода с малко над един литър газ на 100 км. Преди 224км с 21.4 л./газ, а сега 333км с 28.82 л./газ. Отчитам факта, че може да е случайност, но ще продължа да зареждам на една и съща бензиностанция още няколко пъти и пак ще пиша. :D
Коментар
-
Поредната абсолютна измама на пазара. Българинът става все по-необразован и оттам по-податлив на такива евтини мошенически трикове. Достатъчно е някой малко по-технически грамотен да прочете описанието на "чудото" в сайта и веднага му става ясно, за каква измама иде реч. Да не говорим, че самото описание е толкова технически неграмотно и пълно с абсолютни глупости, на които би се смял и първокурсник от Електротехникума. "Обира излишния ток"-единственото, което обира е джобовете на глупаците. Нека някой да ми обясни понятието "излишен ток" в една електрическа верига. С кои формули се описва и по чий закон ? Защото господата Георг Ом, Густав Кирхоф и Майкъл Фарадей упорито мълчат по въпроса. Единствената икономия от тази мошенгия е, да не си я купиш и със спестените 25лв да си заредиш качествено гориво.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар