Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов проблем с газовата уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов проблем с газовата уредба

Здравейте, с Браво 1.4 12в съм от 4 години от както имам колата не съм видял бял ден с тая газова уредба. А от днес вече и нивомера не работи блокирал е на 0 и дори като пълня догоре не удря съчмата...днес отворих бутилката и гледам, че няма как да удари съчмата понеже докато се движи поплавъка нагоре се отпушва отвор с някаква пружинка и като се вдигне поплавъка в най-горно положение отвора се отравя се отваря напълно, нялагането натиска пружинката и от там нататаък не знам какво става понеже не се вижда....като движа на ръка поплавъка стрелката се мести и всичко си е на място, но като го вкарам в бутилката и пак същата история...май ще се сменя с нов...също тако някой има ли представа защо нямам финна настройка на газта било то от тройника или от винтовете по изпарителя...за 4 години така не мога да си я нстроя финно - или бедна смес или богата смес...средно положение няма...някои газаджии казват че проблема бил в плочката за газта или в нейното сечение...вие как мислите има ли логика в това им изказване....
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

При обикновената газова, е от голямо значение плочката. Вярно че има врътка за дебита, тази на маркучите, но ако плочката не е съобразена с консумацията няма да има добър резултат. Отделно другите настройки.Каква ти е уредбата?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Описание по картинка, евентуално снимки, вътрешен диаметър на плочката, брой отвори и размерът им.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

само знам , че плочката е със 2 щуцера един пътя свалях за да я сменям и като отидох при газаджията ми показа плочка за моя двигател и имаше малко разлики оная беше по широка в конуса, но той каза , че не било чак толкова фрапантно и аз си заминах и сложих пак нея
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
        X