преди 4 - 5 дни гледам стелката /отпред от дясно/мокра - текло антифриз , но след това нищо. миналия ден си викам "чакай да си погледна водата на ЮНАКА" развивам капачката на радиатораи - изхвърли половин кило вода . а кво стана тук? изпарителя стана студен, обезвъздуших и проблема бе отстранен. веднага след това минах 35 км. колата си работи нормално /на газ/, температурата идеална - всичко наред. спирам и си мисля "да видя дали има нужда от още вода", отварям капачката на радиатора и - половин кило вода навън. отново обезвъздушавам и пак минавам 35 км. спирам пред блока, развивам капачката и половин кило вода навън . на другия ден - нова капачка, добавка за промивка на водната система, антифриз, обезвъздушаване и тръгвам. минавам 10 км. спирам пред блока, развивам капачката и - половин кило вода навън . докато се чеша по плешивата глава минава един познат и пита кво става, обеснявам му и той ми казва "аааааааааа и с мен стана същата простотия - влиза газ във водната система от изпарителя". викам си тоя нещо не е в час, а аз изобщо не се съмнявам в изпарителя защото преди 1 месец съм дал 50 лв. за смяна на комплект мембрани. минавам на бензин, обезвъздушавам, направих си една разходка, пребирам се, развивам капачката и ............... :D всичко е наред. да е жив и здрав тоя пич, защото ако не беше той сигурно щях да отворя матора . живи и здрави всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
влиза газ от изпарителя във водната система
Collapse
X
-
brat_John написа:Шантава работа ........ И какво направи с тези пръстени или за сега караш на бензин? Между другото наясно ли си за какво точно става въпрос?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар