Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разхо-остана ми само ремонт на изпарителя.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kolev написа:
    има вариант да е спукана мембрана. оттам да надува газ в антифриза, да се получава въздушна възглавница и прегряване и висок разход. ако е така и продължиш да караш ще сменяш и гарнитура на глава после + други екстри.
    Точно! Затова съм за БРЦ,там антифриза е в отделна камера и няма такава опастност.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ами то и ланди-то е с отделна камера за охлаждане, а не знам защо оставам с впечатление, че не са много харесвани като чета тука.Аз лично много го тача/поради ниския разход/ не надминат до сега.
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

И този вариант го обмислих, но маркучите са меки. Относно температурата, имам съмнения в перката, че не се пуска всеки път когато трябва, но това е проблем за друг раздел.Май ще се наложи да я отида до майстор газаджия за отваряне на изпарителя ....

Коментар

Видях че си писал в една моя тема и ще ти отговоря тука!Когато караш извън градско държи ли висока температура и как е разхода извън градско?При мен проблема с разхода се оправи като отидох на газ анализатор, а преди това смених една джаджа която се опира в радиатора и включва първа степен на охлаждане(като застанеш срещу колата отпред, в ляво долу се намира това нещо)Но при теб може и да е датчик.При мен разхода беше много висок градско поради тази причина, че колата включваше само 2-ра степен. Газ анализатор при разбиращ човек е задължителен.Няколко хора които може би разбират са ми казвали, че щом може да се настройва от изпарителя и настройките не се променят значи мембраните са добре!Дълго стана но дано съм помогнал и проблема ти да е малък.Поздрави.
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Working...
          X