kolev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разхо-остана ми само ремонт на изпарителя.
Collapse
X
-
Ами то и ланди-то е с отделна камера за охлаждане, а не знам защо оставам с впечатление, че не са много харесвани като чета тука.Аз лично много го тача/поради ниския разход/ не надминат до сега.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Видях че си писал в една моя тема и ще ти отговоря тука!Когато караш извън градско държи ли висока температура и как е разхода извън градско?При мен проблема с разхода се оправи като отидох на газ анализатор, а преди това смених една джаджа която се опира в радиатора и включва първа степен на охлаждане(като застанеш срещу колата отпред, в ляво долу се намира това нещо)Но при теб може и да е датчик.При мен разхода беше много висок градско поради тази причина, че колата включваше само 2-ра степен. Газ анализатор при разбиращ човек е задължителен.Няколко хора които може би разбират са ми казвали, че щом може да се настройва от изпарителя и настройките не се променят значи мембраните са добре!Дълго стана но дано съм помогнал и проблема ти да е малък.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар