Мноооооого пари са това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на газов инжекцион
Collapse
X
-
Sev написа:нормална е ценатаа ако е с бутилка на мястото на резервната и зареждане при гърловината на резервоара още по-добреа в началото на темата ставаше въпрос и за отстъпкаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
1350лв за секуент 24 в официалния сервиз??????? и тва без отстъпка? какво е станало с цените в БРЦ?????? същата до преди няколко месеца беше 1550 странно защото в София беше 1450 а сега в Пловдив 1350, а щом чакаш и отстъпка от тук на долу....... надявам се ще споделиш краината ценаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:1350лв за секуент 24 в официалния сервиз??????? и тва без отстъпка? какво е станало с цените в БРЦ?????? същата до преди няколко месеца беше 1550 странно защото в София беше 1450 а сега в Пловдив 1350, а щом чакаш и отстъпка от тук на долу....... надявам се ще споделиш краината цена
Коментар
-
Не не, скъп беше, аз като слагах тук ми искаха 1550 и то с обикновена бутилка, в София същата 1450 и благодарение отстъпката на приятел успях да се класирам за нея на много добра цена, за Плуг енд драив дори не отворихме дума щото беше по скъпа, нямам голям спомен че беше преди 3 год но си мисля че плуг енд драив в София беше 1650. Скоро един колега от Хонда форума сложи на Акорда секуент 24 с кръгла бутилка за 1450 лева, тва беше макс преди месец, явно има някво намаление при цените при тях и го намирам за нормално щото наистина бяха неприлично скъпички. В Фаги за БРЦ ми поискаха 1350 в началото на годината когато слагах при тях Ловатото на ланчата.А, и още нещо, това мнение написа колега от Хонда форума "Слагай PRINS VSI-LPG към 1600лв с keihin дюзи с гаранция 240 000км " мен лично ме учудва ниската цена за тоя комплект като се има предвид колко струва една реика на Кеихин, пуснал съм запитване къде ги монтират да видим.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Вносителя на Принс е от Полски Тръмбеш.Кейхина не издържа на Лукойлската газ.Ние също внасяхме но ги спряхме.Ние даваме гаранция 2год. без ограничение на километрите.Там също ще свързано с някакъв срок.http://unigas-vt.com/products_bg.html
Коментар
-
Малко извън темата, вие можете ли да преработите БМВ Е46 2,2сс 170 коня шестак, което в момента е с изгоряла помпа на Ги с течна фаза в обикновен ГИ? и от старата уредба дали може да се ползва бутилката и тръбите защото тръбите са карбонови ли кви бяха там некви, като пласмасови са, не са медни. И ако можете да дадеш една цена на лични за цялата процедура. Макар че се съмнявам бутилката става ли щото нали помпата е в нея и незнам фланеца и дали е подходящ за монтаж на сонда.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Щи го пратя ако иска да доиде, тои сега е в дилема, дали да даде 600 лева за помпа която предвид хубавата ни газ не се знае колко ще изкара и никои не му дава гаранция за нея, или да събира кинти за обикновен ГИ които на тоя шестак си е уредба и половина.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
mims написа:Привет момчета, Благодаря за мненията. От всичко, което прочетох в темата, а и отделно от нета се бях навила за Фобос.Но преди малко говорих с хора от БРЦ Пловдив. Обясниха ми, че предлагат 2 вида ГИ. Единият е по скъп - 1350 лв с 18 месеца гаранция и без ограничение на пробега, рейка с 24 инжектора, всичко БРЦ. Другият вид струва 1150 лв, но рейката е Реала пачи ( тва предполагам е марката или там модела ). Олекотени са инжекторите и след около 30 000 км се налага регулиране. Има ограничение на гаранцията - 18 месеца или 30 000 км.Избрах естествено първия вариант, но сега чакам да видим каква цена за мен ще дадат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
С такава рейка Апачи имам навъртяни над 70х.км. и само веднъж мина на почистване. - 20лв. А това да преработиш течна фаза в обикновен ГИ е страшен виц. Помпата се ремонтира, сваля се, сменят се уппатненията, пружините и клапана и пак си на пистата. В София има сервиз където ги правят.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар