Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пълначка не на бронята до гърлото на резервоара.става ли..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пълначка не на бронята до гърлото на резервоара.става ли..

колеги сменям бронята и се чудя дали мога да приспособя пълначката на газта под капака за бензина.малко не се разбира но се надявам че се сещате.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Re: пълначка не на бронята до гърлото на резервоара.става л

superfiata написа:
    колеги сменям бронята и се чудя дали мога да приспособя пълначката на газта под капака за бензина.малко не се разбира но се надявам че се сещате.
    Не съм обърнал внимание колко място има отстрани до оригиналната капачка,но когато то е недостатъчно за голямата пълначка,се свага една малка,на която се навива приставка с големия размер.Порагледаи из интернет магазините за газ и ще се ориентираш.Какъвто и да е случаят начин има,стига да не е недостатъчно мястото и за малката "пълначка",но едва ли.
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

смятам ,че точно там и е мястото по-късно ще ти кача снимка
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

става колега, моята си я монтирах там, по късно ще отида да снимам и ще кача снимка

Коментар

Става но се налага да си носиш пълначката в колата.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дясната пълначка е такава. Бронзовата част се монтира до гърловината на бензина, а удължението се навива при зареждане. Ако те интересува, пиши на лично.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

моята е там, монтирана в Италия, само че за да пълня слагам приставка
              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
              Втората......пак същата!
              (_-_)______////_______(_-_)
              Punto75-Вече на жената!
              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

ето обещаните снимки колега единият винт хич не го завих,щото вратичката пречеше на гаиковерта пък да завивам самонарезна вида с отвертка малко не ми отива
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

благодаря за снимките.днес срещу 30 лева и моята пълначка е горе долу като твоята.така определено ми харесва много повече от предишното и место на бронята.
                  fiat bravo 1.6 16v gt
                  fiat marea 1.9 8v jtd
                  fiat punto 1.7 td
                  fiat marea 1.6 16v

Коментар

с малко закъснение, ето и моята къде я сложих http://imageshack.us/photo/my-images/26/dsc00273c.jpg/

Коментар

nedialk00 написа:
                      с малко закъснение, ето и моята къде я сложих http://imageshack.us/photo/my-images/26/dsc00273c.jpg/

Коментар

благодаря за преоразмеряването, но не ми бачкаше фотошопа има една особеност, леко съм изпилил вратичката на резервоара да се затваря плътно, както и че съм обрал част от ръба на пълначката там горе както е сложено е по-широко и няма да се налага тази процедура, но няма достъп за натягане на тръбата на пълначката ако се наложи евентуално на напълно натоварена кола с 5 човека и багаж до горе в багажника, не съм имал проблеми с опиране на гумата в тръбата на пълначката, но трябва да се извие добре

Коментар

за какво опиране на тръбата в гумата става въпрос,че не схващам?от там не влиза ли директно в багажника, щото моята е така не повече от 60см. тръба от чашката до бутилката.

Коментар

Долната част, която се поставя на колата. Има си капаче, да пази от боклуци.В сглобено състояние за зареждане.http://www.fobosgas.com/product/127/...arezhdane.html
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

....

Колега и моята е при капачката, мога да кажа, че е много добро мястото. Скрита е и дори няма нужда от капачка да я завърташ отгоре.

Коментар

Working...
                              X