Преди 20-на дни си монтирах газова уредба - вече минах 2500 километраLovato - обикновена, с автоматичен ключ, ел. изпарител, предпазен клапан, бутилка 25 литраВзех я от познат (чисто нова), затова цената е ниска и няма значениеВ първите 300 км разхода беше около 10,5Става въпрос за смесен разходГоре долу 20 % в града, останалото извънСлед това разхода падна на около 8 - 8,5/100 (около 50% от времето с климатик)Пак за 20 % градско / 80 % извънНа дълъг път не съм могъл още да я тествамСтава въпрос за София-Бургас, но мисля че с моето каране ще падне до 7,5/100 - на бензин е 5,5-5,8Емулатор няма, само реле за дюзитеПри каране на газ - лампата светиПри каране на бензин - неНа бензин работи без никакви проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,6 вече на газ
Collapse
X
-
тестът продължава209 километра с 19 литра газ150 км по магистралата със средна скорост 120, 3 човека, багаж и климатик60 километра в града, половината с климатикгоре долу 8-8,5 по магистралата и около 11 в града би трябвало да е по груби сметкихич не е злесега засичам само градскокато свърши газта пак ще пиша
-
re
колега да не те плаша ама като покараш малко ще се убедиш че ще ти трябва емулатори и за инжекторите и за сондата! знам го от опит ! и аз си виках караш и пееш ама като понавъртиш километри и се попроменят нещата! няма да е лошо да покарваш малко на бензин от време на време защото има един фактор които не трябва да се пренебрегва-адаптивно самообучение на ЕКУто!!! ако решиш да си слагаш все пак емулатори някога те съветвам да не се хвърляш на универсалните които продават по магазините за газаджииски истории а да се поинтересуваш за по хубавички. за инжекторите е стотина лв някои които наистина си заслужава и ще си върши работата адекватно на 100%. универсалните то е малко отнмосително но помагат само донякъде!
Коментар
-
толкова ще ти харчи колега моята и тя е така 12-12,5 градско, зимата и повече и 9 извънградско.направи си един експеримент натискай я повечко,имам усещането че разхода даже пада малко .Някой колега и той го беше забелязал.но е възможно всичко да е субективно.иначе за половин литър газ повече или по малко не си струва даже да се говори. На всички колеги безаварийнаHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар