Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с брава 1.4 12 клапана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с брава 1.4 12 клапана

колеги даите някоя идея каде е проблема сложих газ на фиата, на газ няма никакъв проблем но обърна ли на бензин и започва едно хълцане няма празен ход ресетвам компа и всичко се оправя имам емулатор на дюзата.Трябва ли да лъжа и ланда сондата

Ти сондата може и да не я лъжеш ама компа за сондата ще трябва. Съвета ми е да си намериш симулатор на АЕБ точно за бошов контролер защото с универсален само ще замажеш проблема а няма да го решиш!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

не ти трябва нито емулатор на сондата нито на дюзата трябва ти само едно реле за рестарт на компютъра при всяко изгасване на двигателя компютъра се рестартира и си готов,аз като сложих газовата бях с емулатор на сондата и само проблеми имах с оборотите а и тпс потенциометъра ми беше заминал дадох сумати пари по МАЙСТОРИ и нищо намерих си свестен газаджия който ми каза,че само с рестарт и съм ОК. Ако ти не можеш да го направиш иди при СВЕСТЕН газаджия би ти го направилуспех
      Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

а някои знаели на кой пин трябва да прекъсна на компа за да му сложа реле за рестарт

Коментар

Working...
        X