Колата е Пунто 1.1 55hp , газовата е Lovato. Въпроса е къде да я закарам , за да ми я регулират както трябва ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да отида , за да ми регулират АГУ кадърно !?
Collapse
X
-
Аз също съм за да си я настроиш сам. На ухо също доста добре се регулира. Моя е 1:1 с ел. изпарителят на Ловато. Мога да ти кажа как да си го настроиш, но имай предвид, че с врътките от изпарителя регулираш само тихите обороти, а за разход се настройва от тройника/ЛК съответно.Та за тихите моето мнение е да стегнеш месинговит винт отгоре докрай и да го забравиш. Можеш да върнеш да кажем четвърт оборот, ако си перфекционист Пластмасовата врътка я въртиш, докато постигнеш най-спокойна работа на двигателя на тихите обоороти. Поне при мен изпарителят е доста чувствителен и това се постига в много тесни граници на връката, в рамките на 1 оборот, извън които двигателят започва да ’клати’.В трози ред на мисли, какво ще кажете за тези мембрани, че моят е на 3г вече и не съм ги сменял още: Български мембрани за Ловатоhttp://www.gasmagazin.com/%D0%BC%D0%...%BA%D0%B8.html
Коментар
-
Колеги,дайте съвет за примерна настройка на газовата, Конкректно ЛОВАТО изпарител, примерно колко е отворен или затворен тройника, а у коилко пълни врътки. Аз лично моята е настроих 4 пълни врътки и половина, от изпарителя пластмасовата си е настроих да ми работи равномерно. Дайте някои съвет засваляне на разхода. Мерси предварително. Иначе колата си ми мърка но ми гори в малко повечко като всичко е новоНе е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар