Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион втора ръка за фиат брава 1.6 16в.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион втора ръка за фиат брава 1.6 16в.

Здравейте на всички. Търся си газов инжекцион втора ръка за колата, обаче хич не съм на ясно към какъв да се насочя и къде да търся такъв. Дано да има хора от форума, който да са преминали вече през това и да подадът ръка. Разполагам с около 400- 500 лева да ми се върже всичко. Дано! :D Благодаря предварително!

Re: Газов инжекцион втора ръка за фиат брава 1.6 16в.

Кръстникът написа:
    Здравейте на всички. Търся си газов инжекцион втора ръка за колата, обаче хич не съм на ясно към какъв да се насочя и къде да търся такъв. Дано да има хора от форума, който да са преминали вече през това и да подадът ръка. Разполагам с около 400- 500 лева да ми се върже всичко. Дано! :D Благодаря предварително!
    Кой ще ти го монтира?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

720-750 лв има нови газови инжекциони с гаранция. Според мен не си заслужава "гимнастиката" да се занимаваш да търсиш газов инжекцион втора ръка.
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

http://hp.prodavalnik.com/gazov-inzh...00-lv-i4782535
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Монтажа ще го направи един газаджия- познат на един мой приятел, той много го хвали слагал даже на S-класи инжекционни и до сега забележки нямало. Ама това е че нямам 800 - 900 лева за нов и ако така наречената "гимнастика" ще ми спести едни 300-400 лева, абе с удоволствие ще я направя :D. Затова помагайте.

Коментар

Абе .... и аз така мислех, вярно ми излезе доста под това в монтажен център, ама имаше усложнения, прецени си риска.Иначе това на линка по-горе ти е идеално за 1.6.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

само едно не ми стана ясно от обявата на линка бутилката отделно ли си я взимам? щот имам бутилка(и) даже и изпирители от обикновено АГУ и дали ще ми послужат или трябва да купувам нови?

Коментар

Бутилката е отделно, маркучи , скоби и някои други дреболии ще ти трябват.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще ме извиниш, че питам като първокласник ама да обобщим :D Пище в обявата "за коли до 140к.с. -330лв" мога ли да го купя за 330 лева и при условие че имам бутилка, изпарител и тръби там, квото трябва и да ми го монтира моя човек, щот той ще ми вземе мах.- 100-150 лева за монтаж?

Коментар

купуваш го за 330лв , твоя изпарител го мяташ в мазето, слагаш този, тръбата може да я ползваш и бутилката.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И да не забравамя че твоя човек трябва да има кабели и софт за тоя ГИ за да ти го настрои, без тях........ все едно нямаш нищо
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Много ви благодаря, ако не друго поне вече имам ясна представа какво ще се случва. КАто за начало ще се видя с онзи газаджия на моя приятел. Весели празници.

Коментар

Абе бедна ти е фантазията, к’во те чака, ама айде :DВесели празници и на теб.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кво стана колега?Има ли развитие с инжекциона?
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              Кво стана колега?Има ли развитие с инжекциона?
                              Чакай, мога да се обзаложа до че до 15 дни ще има нова тема
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X