здравейте, за браво с металните колектори може ли ли да се сложи обикновенна газова с плочка,или задължително трябва да е газов инж.след като е колата е с пулен инжекцион и металните колектори ?малко информация моля ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газова за браво
Collapse
X
-
Може с обикновена колега, моята е със същия двигател и от Италия си дойде с обикновена газова комплект "Заволи" .Очаквай разход около 8 извънградско и 10-11 градско. В момента даже съм с турски изпарител Фема, става и с него малко по-висок ми е засега разхода.При редовна смяна на въздушен филтър, кабели и свещи и филтърче за газта в газовия клапан няма да имаш никакви грижи освен спестените пари от бензина дето ще трябва да похарчиш
Коментар
-
вече съм с газова уредба,с изпарител ловато.разхода още не съм го засичал,обаче вървежа е мн добър.има автоматичен превключвач,от бензин на газ.направена е да пали на бензин и като загрее да прехвърля на газ. някой може ли каже дали мога да я паля на газ,сега като е топло времето ?Fiat Bravo 1997
Коментар
-
micker написа:вече съм с газова уредба,с изпарител ловато.разхода още не съм го засичал,обаче вървежа е мн добър.има автоматичен превключвач,от бензин на газ.направена е да пали на бензин и като загрее да прехвърля на газ. някой може ли каже дали мога да я паля на газ,сега като е топло времето ?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар