Здравейте. Търсих доста, но точно това което търся не можах да разбера. Знам че има Пунто 2 с газ но не разбрах дали е с инжекцион или с обикновенна газ. Та искам да попитам Пунто 2 със пластмасови колектори ли е или с метални, и може ли да му се сложи обикновенна газова уредба.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Пунто 2 и газова уредба.
Collapse
X
-
Re: Въпрос за Пунто 2 и газова уредба.
Huku написа:Здравейте. Търсих доста, но точно това което търся не можах да разбера. Знам че има Пунто 2 с газ но не разбрах дали е с инжекцион или с обикновенна газ. Та искам да попитам Пунто 2 със пластмасови колектори ли е или с метални, и може ли да му се сложи обикновенна газова уредба.Мерси предварително
-
Re: Въпрос за Пунто 2 и газова уредба.
Huku написа:Здравейте. Търсих доста, но точно това което търся не можах да разбера. Знам че има Пунто 2 с газ но не разбрах дали е с инжекцион или с обикновенна газ. Та искам да попитам Пунто 2 със пластмасови колектори ли е или с метални, и може ли да му се сложи обикновенна газова уредба.Мерси предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Пртполагам, че си с пластамосви колектори. За тях най-добрия вариант е ГИ, но става и обикновенна газова + няколко кихалки. Доста пунтото с пластмасови съм виждал с обикновена газова, дали докарани от Италия така или тук правени така, при изрядна запалителна система, шанса да "върне" е малък, но за по-голяма сигурност се слагат кихалки, който освобождават налягането в колектора.
Коментар
-
Пунтото е 1.2. 60 к.с. 2001 година е. Това е колата на майка ми, а тя не е прим, попитах брат ми да провери и той ми каза пластмасови, но тей е малък и не съм сигурен до колко разбира. Въпроса е там че имам газова уредна, нова, но е ГИ и затова ако може тя да се сложи... става много сложно май с кихалките...
--------------------
Коментар
-
Е какъв ти е проблема че е Г.И. не разбрах , дори е по-добре в случая.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар