Та имам браво хгт с газ,въпроса ми е,дебитомера има ли роля,когато карам на газ? Защото се получи неизбежното - гръм в колекторите и от там дебитомера се скапа. Сега колата е супер зле,няма никаква мощост,та идеята ми е да взимам ли нов дебитомер,или да ходя на газ анализатор? Защото и разхода не ми харесва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитомера играе ли на газ
Collapse
X
-
че ква работа изпълнява тя там/пази филтърната кутия, опс не видях спортния филтър/?Трябва да е м/у дросела и колекторите където сметнеш за добре за да може като гръмне да кихнат ане да повреди дебитомера.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
replayko написа:Това ме интересуваше.Значи няма да се зима дебитомер,а ще се ходи на газ регулатор.Мерси за отговорите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ще ти дам една идея преди да се метнеш на Дебитомера, провери си детонационния датчик, много по вероятно е той да е заминал отколкото дебитомера при такова думкане.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
детонациония датчик пък как ще се прецака иначе се намира до колелото на изпускателния разпределителен вал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар