Abarth. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за газови уредби
Collapse
X
-
sachma написа:Abarth. написа:В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредвид че почти всеки ден минавам през НДК,семинарията и т.н.Ако те интерсува ще ти дам телефона им.А какъв ти е изпарителя?
Газовата ми е Ловато,а сервиза на тия момчета се намира до едно училище 4-то или 5то мисля че беше но не съм сигурен
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
sachma написа:11/100 е повече от приличен разход за двувалка, тя на бенз харчи 13-14 градскоКато оправих всичко по колата на бензин последно ми даде 9 градско
А този разход на газ е при доста прилична динамика
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Orcinus
Abarth. написа:В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредви....Човече, тоя разход можеш да го постигнеш САМО в идеални условия за градско каране...почти без спирания, с постоянно загрял двигател....иначе просто си фантазираш. Тази кола харчи 10.5 - 11 на БЕНЗИН градско, така че забрави 11/100 градско на ГАЗ. То и аз ги правя, ама точно в тези идеални условия, слагам 5 литра газ и на веднъж в градски условия минавам 45 км. с бекрайно леко каране и умишлено избиране на по прави и спокойни улици БЕЗ светофари. Ама ако карам по 5-6 км на ден все на кратки разстояния под 13-14/100 НЕ СТАВА.
Коментар
-
Paparac написа:Abarth. написа:В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредви....Човече, тоя разход можеш да го постигнеш САМО в идеални условия за градско каране...почти без спирания, с постоянно загрял двигател....иначе просто си фантазираш. Тази кола харчи 10.5 - 11 на БЕНЗИН градско, така че забрави 11/100 градско на ГАЗ. То и аз ги правя, ама точно в тези идеални условия, слагам 5 литра газ и на веднъж в градски условия минавам 45 км. с бекрайно леко каране и умишлено избиране на по прави и спокойни улици БЕЗ светофари. Ама ако карам по 5-6 км на ден все на кратки разстояния под 13-14/100 НЕ СТАВА.
КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинарията
а на газ разхода е 11.Просто колата ти не е в час :P
Коментар
-
Orcinus
Abarth. написа:КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинариятаПоинерция може....я го питах Митака той как ги е постигал 9...само по големи булеварди с МАЛКО движение и буквално без газ. Така и аз мога
А и ти не четеш, градско и аз ще ти ги направя 11 на газ, ама ако съм такси и колата не се спира. Иначе НЕ СТАВА
Fiat 127 написа:Аз с мойта 1,6 моно, един вал на бензин 9,5-10 градско. Извън градско 8-8,5
Коментар
-
Paparac написа:Abarth. написа:КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинариятаПоинерция може....я го питах Митака той как ги е постигал 9...само по големи булеварди с МАЛКО движение и буквално без газ. Така и аз мога
А и ти не четеш, градско и аз ще ти ги направя 11 на газ, ама ако съм такси и колата не се спира. Иначе НЕ СТАВА
Коментар
-
Orcinus
-
Paparac написа:Abarth. написа:Добрекакто и на бензин е засичана веднъж
та само казвах какво ми даде като разход :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар