Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ "ПОМОЩ" ГЛЪХНЕ В НИСКИТЕ ОБОРОТИ НА ГАЗ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реших проблема

Колеги днес отидох на газ сервиз и проблема се оказа хем скъп хем евтин. Първо да кажа, че на моя Фиат Браво 1.6 се оказа, че газовата е слагана в Италия но кабелите на ел.инсталацията му са си заводски, всичко е на букси, няма рязане на кабели, няма снадки изобщо културна работа. Ламбда контрола просто затваря много и не достига газ на колата, махнаха отвътре палчето което затваря /вместо да купувам нов за около 100-130 лева нов на Стар Газ/, сложиха ламбдата обратно и ми сложиха допълнително едно пластмасово кранче за 3 лева и ОООО ЧУДО колата тръгна, като самолет е сега :D . Казаха ми да напълня бутилката и да засека колко харчи и според това вече ще се регулира от кранчето разхода. Ще го засека и ще пиша. :D

Коментар

То хубаво,но губиш ламбда-контрола и си минаваш на съвсем обикновена газова.Не,че не може да се настрои де,надявам се да уцелят читава настроика с разумен разход без да ти скопят много колата.Успех
      Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

АГУ

и аз се надявам разхода да е приемлив както досега, а и момчето което го прави каза, че всички на които им се скапе ламбдата им слагат кранче и върши същата работа, а и ламбдата си е там, вързана, само палчето долу го няма електрониката работи, реално сега има един шиш който слиза и се качва.

Коментар

Re: АГУ

rosen.m написа:
          и аз се надявам разхода да е приемлив както досега, а и момчето което го прави каза, че всички на които им се скапе ламбдата им слагат кранче и върши същата работа, а и ламбдата си е там, вързана, само палчето долу го няма електрониката работи, реално сега има един шиш който слиза и се качва.
          Е да де, но точно този "шиш" ти е изпълнителния елемент на ламбда контрола - той регулира притока на газ.Без него, като го махнат шиша, "скопяват" ламбда контрола - става обикновена газова.
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

!!!

kolegi oooo chudo, nishto che maxnax lambda kontrola na gazta kolata varvi i xarchi extra, za 282 km 21.41 litra gaz izvan grada. Mislq che e super...

Коментар

Working...
            X