Здравейте колеги, от няколко дни си преправих газовата и вече пали директно на газ. Има си всичко газовата, слагана е в Италия. Просто сменихме копчето за това на какво гориво да пали /преди имаше положение бензин и бензин-2000 оборота-газ, а сега има бензин, газ и бензин-2000 оборота-газ. Проблема идва от това, че вече в ниските обороти като карам на газ ми придърпва сякаш няма гориво. Като вдигна оборотите се оправя. От какво може да е това и как да го оправя. Говорих с няколко познати и казаха, че може би сега трупало грешки в борд.компютъра, но преди като я карах палех на бензин и веднага прехвърлях на газ го нямаше това. Ако някой е имал подобен проблем моля пишете, че фиатчето е супер и това направо ме побърква. Колата е Браво 1.6 16В с метални колектори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЛЕГИ "ПОМОЩ" ГЛЪХНЕ В НИСКИТЕ ОБОРОТИ НА ГАЗ
Collapse
X
-
Re: КОЛЕГИ "ПОМОЩ" ГЛЪХНЕ В НИСКИТЕ ОБОРОТИ НА ГАЗ
rosen.m написа:Здравейте колеги, от няколко дни си преправих газовата и вече пали директно на газ. Има си всичко газовата, слагана е в Италия. Просто сменихме копчето за това на какво гориво да пали /преди имаше положение бензин и бензин-2000 оборота-газ, а сега има бензин, газ и бензин-2000 оборота-газ. Проблема идва от това, че вече в ниските обороти като карам на газ ми придърпва сякаш няма гориво. Като вдигна оборотите се оправя. От какво може да е това и как да го оправя. Говорих с няколко познати и казаха, че може би сега трупало грешки в борд.компютъра, но преди като я карах палех на бензин и веднага прехвърлях на газ го нямаше това. Ако някой е имал подобен проблем моля пишете, че фиатчето е супер и това направо ме побърква. Колата е Браво 1.6 16В с метални колектори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
nedialk00
кви грешки в компютъра, при положение, че ти придръпва на газ ? разбутали са ти нещо изпарителя, провери кабелите на свещите дали са добре поставени, и виж да направиш повече намотки на кафявото кабелче, което е омотано около някой от кабелите на свещите
Коментар
-
Re: КОЛЕГИ "ПОМОЩ" ГЛЪХНЕ В НИСКИТЕ ОБОРОТИ НА ГАЗ
rosen.m написа:Здравейте колеги, от няколко дни си преправих газовата и вече пали директно на газ. Има си всичко газовата, слагана е в Италия. Просто сменихме копчето за това на какво гориво да пали /преди имаше положение бензин и бензин-2000 оборота-газ, а сега има бензин, газ и бензин-2000 оборота-газ. Проблема идва от това, че вече в ниските обороти като карам на газ ми придърпва сякаш няма гориво. Като вдигна оборотите се оправя. От какво може да е това и как да го оправя. Говорих с няколко познати и казаха, че може би сега трупало грешки в борд.компютъра, но преди като я карах палех на бензин и веднага прехвърлях на газ го нямаше това. Ако някой е имал подобен проблем моля пишете, че фиатчето е супер и това направо ме побърква. Колата е Браво 1.6 16В с метални колектори.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
дидо, аз доколкото разбрах човека е с обикновена газова уредба, и той компа винаги си работи както за бензин, само че, не впръсква бензин от дюзите и му се подават лъжливи сигнали от ламбда сондата че бачка на бензин, това ако е необходимо за конкретния мотор, за тоя с металния не е задължително, прасва си релето и готово, ама дето вика че е слагана в италия, най-вероятно е с ламбда контрол
Коментар
-
nedialk00 написа:дидо, аз доколкото разбрах човека е с обикновена газова уредба, и той компа винаги си работи както за бензин, само че, не впръсква бензин от дюзите и му се подават лъжливи сигнали от ламбда сондата че бачка на бензин, това ако е необходимо за конкретния мотор, за тоя с металния не е задължително, прасва си релето и готово, ама дето вика че е слагана в италия, най-вероятно е с ламбда контролОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
Dido_Lyubenov написа:nedialk00 написа:дидо, аз доколкото разбрах човека е с обикновена газова уредба, и той компа винаги си работи както за бензин, само че, не впръсква бензин от дюзите и му се подават лъжливи сигнали от ламбда сондата че бачка на бензин, това ако е необходимо за конкретния мотор, за тоя с металния не е задължително, прасва си релето и готово, ама дето вика че е слагана в италия, най-вероятно е с ламбда контрол
Коментар
-
Какво да кажа, ами тогава да маха всички електроники за газта и да превключва с един обикновен ЦК ключ и да не се занимава с глупости. Само с превключвател на тая газова няма да стане. Само дето ще се сбогува с работата на бензин, и на зима няма да кара, щото ще му замръзва газта в изпаритела а на бензин няма да работи. Само да не му е виновна марката после, щото с тия газови само се правите на тарикати, после има "ама що?" . Е щото !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
ще кара без проблеми, както карам и аз той писа колегата, утре сигурно ще мине да видя дали ще мога да му ударя едно рамо
Коментар
-
nedialk00 написа:... ала бала, пък и ся си пали и на -25, -30, не съм имал проблеми, не я карам даже на бензин и заради това не ми се занимава с излишни разходи, ламбди сонди, диагностики, адаптация 50тна км на бенз и т.нКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
При мен стана нещо подобно без да пипам преди това нищо .1като е на бензин работи хубаво2като е на средата не работи автоматичното3като е на газ ако запаля и карам с по високи обороти колата работи на газ ако не давам газ гасне сложих едно ключе принудително да работи клапана като свързах син и червен и всичко си се оправи е уж временоhttp://opell.hit.bg/GCC_SCH_large1.JPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар