Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT BRAVO 1.4 12v

Имам следния проблем вчера мях при майстора да ми смени моторчето за ниските обороти и ми махна инжекциона че неможа да развие единия болт както и да е .И после ми премести плочката на газта пот инжекциона и сега неми бачка на газ недаржи ниските обороти .Мисалта ми е дали може да се настрои така или трябва полочката да е над капата на инжекциона за да стане

ми пробвай бе колега. развърти малко винта на изпарителя за празния ход със стъпка от четвърт оборот и гледай дали се оправя празния ход. на бензин работи ли нормално
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Как плочката ще е под дросела бе колеги?Така няма да работи въобще.

Коментар

fiat-zastava написа:
        Как плочката ще е под дросела бе колеги?Така няма да работи въобще.
        Е как сигурно "дросла" е нещо като автоматичен смукач А самата плочка е закачено под него / представи си двукамерен карборатор/Е вярно че самия дросел е по надолу. Ама който не разбира като нищо ще помисли клапата на автоматичния смукач за дросел.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Плочката не може да е под дросела . На 1,4 си е чиста моно-инжекция и няма автоматични смукачи . За вдигане на оборотите самия стъпков мотор побутва дроселната клапа. Плочката трябва да си е над дросела и съответно под дюзата. Даже на 1,4 се слагаха някакви подложки да повдигат дюзата нагоре за да може да минава повече въздух, понеже между плочката и дюзата остава малко място и не влиза достатъчно въздух и разхода е по висок.
          не подценявайте италианските коли
          Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

някой ще даде ли снимка на тая допълнителна плочка която увеличава притока на въздух при 1.4 .... просто искам да погледна имам ли такава изобщо, мс предварително
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=146681Снимка не мога да открия ,но идеята на плочката е описана в темата по-горе.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мерси колега за линка, определено я нямам гарнитурката, май и това ще се пробва : )
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                X