1.не сам голqм специалист 2.преди седмица си сложих газова обикновенна и още не гръмнала нали да чукна както се казва!и да си кажа чесно си отпускам крака.да подчертаq че газовата ми е втора употрба ЛОвАТО с емулатор и нищо повече сабрана от тук одтам и все пак сложих q и трагна колата.испарителq беше метнат в един гараж в продалжение на една година.ПРОБЛЕМА с ваздушната кутиq се решава много лесно с един спортен филтар!кихалки сам си купил за колекторите ама още не сам ги слагал защото нqмам ВРЕМЕ!теи че пич ако са ти наред токовете казвам кабели свещи бубина слагай и стрелqй пак каквото стане на днешно време са важни парите!а и да ти кая двигателq ми е сащиq като твоq 1.2 16В 1999г. БРАВО.разход 10 на 100ГАЗ бензин не сам и посмqвал честно да кажа да го засичам пак за ламбда контрола нqма кои знае какво да кажа освен че и без ланда сондата колата си варви харчи да речем 1л бенз повече но си варви идеално без проблем моита се скапа още кат q купих колата и 3г стрелqм с откачена сонда! :PДОКАТО НЕПРОБВАШ НQМА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.проба грешка проба грешка Руснаците литнаха в космуса ахехехеех :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обикновенна Газова на брава 1.2 16V
Collapse
X
-
muns61 написа:Stefanaki написа:ТАП за пропан-бутан е безмислено скъп. Обикновена газова с емулатор на дюзи и ЛК е идеален вариант при кадърен монтаж и добра настройка.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Колко ще падне разхода на гориво?От вървежа с ЛК не мога да се оплача.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Е,какво ще следиш толкова,наи-много да гръмне и да му разкаже играта на колекторите.Дано не се случва.Към колегата - вземи си ги сложи тези кихалки,за всеки случаи,все ще имаш един почивен ден,поне да си малко от малко застрахован.Монтажът на обиновена АГУ на кола с пластмасови колектори си ме притеснява,газаджиите казват,че на някои коли били и особено тънки и цъфвали като рози.Идват пък от чужбина коли с такива АГУ чат пат,но ми казват,че там газта била доста по-качествена и нямали проблеми с гърмежи.Цялата работа е едно тото.На момчето с темата,ако няма пари за ГИ и е решил на всяка цена да слага газ пак му трябват кихалки за някаква застраховка.Ламбда емулатор и симулатор на дюзите не зная дали са необходими за този двигател,но и не са много скъпи.За ламбда контрол и ТАП поне на първо време забравяш,щом нямаш много пари - колата би трябвало и без тях да се движи задоволително.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Krasi_Boy написа:ДОКАТО НЕПРОБВАШ НQМА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.проба грешка проба грешка Руснаците литнаха в космуса ахехехеех :PПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
S_BANKOV написа:Stefanaki написа:Колко ще падне разхода на гориво?От вървежа с ЛК не мога да се оплача.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Какъв е разходът с ЛК при теб и доколко по-нисък е от на други колеги с обикновена АГУ?Казваш,че от вървежа си доволен,а ламбда сонда сменял ли си или още държи старата?ЛК колко ти струва?Защото,като ги гледам и те се въртят в диапазона от 100-150лв в момента.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0 написа:Какъв е разходът с ЛК при теб и доколко по-нисък е от на други колеги с обикновена АГУ?Казваш,че от вървежа си доволен,а ламбда сонда сменял ли си или още държи старата?ЛК колко ти струва?Защото,като ги гледам и те се въртят в диапазона от 100-150лв в момента.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:S_BANKOV написа:Stefanaki написа:Колко ще падне разхода на гориво?От вървежа с ЛК не мога да се оплача.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега моя съвет е да си сметнеш разходите за поставяне на АГУ и проблемите и разходите които можеш да имаш след това поставяне на АГУ и ГИ за 900 лв. както каза един колега по-горе има и на изплащане стига да покажеш трудов договор аз отначало мислех да си слагам ГИ на изплащане със 2% месечна лихва върху остатъка ми предложиха ,но намерих пари и си го платих в кеш дава ми 7 смесен разход на същия двигател 1,2 16в Отначало и аз като тебе исках да сложа обикновено газово но газаджиите ми казаха че не само може да ми грамнат смукателите но и също така като се цъфнат двигателят да засмуче части от тях и да стане сериозно после това е от мене колега Изборът си е твои вече
Коментар
-
nedialk00
абе стига с тоя ТАП, който има 120 лева излишни да дава, аз и без ТАП съм си пълнил километража, и върви перфектно колата, повече от това невярвам да тръгне, ако е с метан да, и аз преди мислех да слагам ТАП, ама като разбрах, че тоя от 35 лв нестава и се отказах да експериментирам, бях сложил и ламбда контрол, ама и него го изхвърлях - вчера на климатик + 4 човека + пълен багажник 8/100
Коментар
-
Понеже назад се питаше за метални колектори, случайно попаднах на това: http://www.fiatforum.com/gallery/dat...Image02121.jpg на мен отвсякаде ми изглеждат като метални колектори на 1,2 , та явно има и такива. http://www.fiatforum.com/members-mot...ifference.html
Коментар
-
misho_ написа:Понеже назад се питаше за метални колектори, случайно попаднах на това: http://www.fiatforum.com/gallery/dat...Image02121.jpg на мен отвсякаде ми изглеждат като метални колектори на 1,2 , та явно има и такива. http://www.fiatforum.com/members-mot...ifference.html
Коментар
-
S_BANKOV написа:Stefanaki написа:S_BANKOV написа:Stefanaki написа:Колко ще падне разхода на гориво?От вървежа с ЛК не мога да се оплача.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар