Здравейте колегиИмам въпросната система на стилото от около 2 години, тъкмо и изтече гаранцията. Въпросът ми е: колко филтъра има тази система и каква е цената на филтъра, за предполагам течната фаза?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ГИ Landi Renzo Omegas
Collapse
X
-
rotdotЕтикети: –
-
Re: Въпрос относно ГИ Landi Renzo Omegas
rotdot написа:Здравейте колегиИмам въпросната система на стилото от около 2 години, тъкмо и изтече гаранцията. Въпросът ми е: колко филтъра има тази система и каква е цената на филтъра, за предполагам течната фаза?
-
rotdot
Re: Въпрос относно ГИ Landi Renzo Omegas
landi написа:rotdot написа:Здравейте колегиИмам въпросната система на стилото от около 2 години, тъкмо и изтече гаранцията. Въпросът ми е: колко филтъра има тази система и каква е цената на филтъра, за предполагам течната фаза?
Коментар
-
rotdot
qnisZ написа:Е те инжекторите са има/няма 110лв. единия ефтиния. :D
Коментар
-
rotdot
-
rotdot
Slavi_Lancia написа:В газовия клапан, от долу в чашката му. Аз не смея да карам повече от 10 с филтъра за газовата фаза и при мен една дюза е 110 лева
Коментар
-
rotdot написа:Slavi_Lancia написа:В газовия клапан, от долу в чашката му. Аз не смея да карам повече от 10 с филтъра за газовата фаза и при мен една дюза е 110 леваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
rotdot
Slavi_Lancia написа:rotdot написа:Slavi_Lancia написа:В газовия клапан, от долу в чашката му. Аз не смея да карам повече от 10 с филтъра за газовата фаза и при мен една дюза е 110 лева
Коментар
-
Защо всички казват на тези най-обикновенни газови клапанчета ДЮЗИ или ИНЖЕКТОРИ, като двете нямат нищо общо. Нали само ГИ с впръскване на течна фаза и отделна помпа в бутилката имат газови инжектори? Всичко останало е газов клапан. Или бъркам?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Не не бъркаш, ама така се е свикнало и така ги знаят хората, ся ако вземеш да му викаш газов клапан кои го знае за кво ще вземе да се сеща, наи вероятно за самия клапан за газта и за тваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:rotdot написа:Slavi_Lancia написа:В газовия клапан, от долу в чашката му. Аз не смея да карам повече от 10 с филтъра за газовата фаза и при мен една дюза е 110 лева
Коментар
-
rotdot
landi написа:Slavi_Lancia написа:rotdot написа:Slavi_Lancia написа:В газовия клапан, от долу в чашката му. Аз не смея да карам повече от 10 с филтъра за газовата фаза и при мен една дюза е 110 лева
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар