Привет колеги, в момента съм с газов инжекцион и количеството газ в бутилката се измерва с едно уредче с четири зелени точки монтирадо долу вдясно до волана. Въпросът ми е може ли да се монтира и допълнителен уред някъде на таблото със стрелка, който да изпълнява същата функция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уред за измерване
Collapse
X
-
Re: Уред за измерване
htpvesko написа:Привет колеги, в момента съм с газов инжекцион и количеството газ в бутилката се измерва с едно уредче с четири зелени точки монтирадо долу вдясно до волана. Въпросът ми е може ли да се монтира и допълнителен уред някъде на таблото със стрелка, който да изпълнява същата функция.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
htpvesko написа:Привет колеги, в момента съм с газов инжекцион и количеството газ в бутилката се измерва с едно уредче с четири зелени точки монтирадо долу вдясно до волана. Въпросът ми е може ли да се монтира и допълнителен уред някъде на таблото със стрелка, който да изпълнява същата функция.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
htpvesko написа:Привет колеги, в момента съм с газов инжекцион и количеството газ в бутилката се измерва с едно уредче с четири зелени точки монтирадо долу вдясно до волана. Въпросът ми е може ли да се монтира и допълнителен уред някъде на таблото със стрелка, който да изпълнява същата функция.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:НА цилиндрична бутилка Ок , ама на тореидна и особено малка си е борба с вятърните мелници, нищо не стаааFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Ето и схемичката малко преработена( с един транзистор)...Вързва се към ключа на газовата уредба(не се взима сигнал директно от сондата на газовата бутилка).Ключа трябва задължително да има светодиоди,показващи нивото на газ в бутилката..И да вдига нивото на диодите с (+)..Сам съм си я мислил,така че ако някой иска може да си я измени малко(стига да е наясно).Монтирана е на брава с обикновена газова ренцо ланди с автоматично превключване газ/бензин(не газов инжекцион) и ключа е с 5 светодиода(1 червен и 4ри зелени)...Червения диод показва минимум на стрелката(свети и резервата на бензиномера).Първи зелен показва под средата.2ри зелен стрелката сочи средата.3ти зелен стрелката сочи над средата.4ти зелен стрелката показва пълно до горе...Кабела на за бензиномера минава в снопа долу в прага.За целта се резва и се прекарва през релето,което ще ви превключва и,за да може да показва и газта(когато сте на газ) и бензина(когато сте на бензин)Успех..FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар