Е голям филма се оказа в краина сметка, ходи се сети ако си нямаш работа, гледам бил си на Цигов Чарк, и съм сигурен че заради теб и други са се напили като казаци В късните новини по БТВ споменаха, че група пияни фенове на Италианска марка са почистили района на язовира с голям ентусиазъм и песен на уста, и все пак след тях са намерени няколко празни бутилки водка Руски Стандарт, счупен на две диск с бета версия на Тамона, а десетина метра по на долу екипа на БТВ откри вързан за клон в формата на бесило диагностичен кабел, а на него бележка " Скъсах ли ти шортите" кои кого е скъсал екипа така и не разбра Само обещаха Канна Рачева да се заеме с заплетения случай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На някой обяснява ли му се настройка на метанов инжекцион ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Продължавам да си водя монолога Напреженията сега са бетон, коефициента за корекция обаче сега не работи коректно при изрядни напрежения.Реално след всяка автокалибровка, празен ход практически НЯМА. При първото форсиране и колата гасне.Започвам да мисля, че размера на щуцерите е голям (2.4мм).В неделя може би ще "разглобя" цялата ел. инсталация и ще я "сглобя" наново.Приемам оферти за друго ЕКУ (висок клас) и място за закупуване, което да ползвам с текущата инсталация (датчици).Явно тамоната е боклук от класа.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Продължавам да си водя монолога Явно тамоната е боклук от класа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo
и кво са: трябва да ти кача графиките, КОИТО ТИ ДАВАШ в поста за да си видиш проблема ли?имаш 15% разлика в инж.време на м спямо бензинимаш отвратителна ламбда на мето ти зависимоста- на м. ламбдата ти е в пода а времената са НАГОРЕ- на б. всичко е ок.АБСОЛЮТНО ЯСНО И ЗАКОНОМЕРНО ПОВЕДЕНИЕ !!!сега ако ми кажеш, че не можеш да си направиш изводите п.с. за 19345 път ти казвам - забрави всичко от опита ти с комънрейла. това тук е система с ОБРАТНА ВРЪЗКА.п.с.2 подсказка - погледни малко и за адаптацията, а ако ти се чете - прочети сървиз мануала на Браво 1.8 - частта за двигателя - той е същото ЕКУ / според Хитко/ , само при теб един пин е свързан към вариаторния клапан. при Браво/а Мареа просто не е пуснат този кабел. Но управлението на двигателя е същото.
Коментар
-
u_bo
emzo написа:Имам покана за семинар на Тамона в София, в началото на Юни, ако намеря някоя разбираща от газ и руски дружка може да идем, ама лошото е , че е в делничен/работен ден.
Коментар
-
Хаха, хорошо.Има 4 газови центъра/магазина в стз, не се сещам за други, с последни сили намерих нови щуцери на 1.5ммПочвам пак да търся правилният размер.Ето видео, да видите как минава процеса на калибровка:http://youtu.be/V7WTmP9x-WMF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
[quote="emzo"]Продължавам да си водя монолога Напреженията сега са бетон, коефициента за корекция обаче сега не работи коректно при изрядни напрежения.Реално след всяка автокалибровка, празен ход практически НЯМА. При първото форсиране и колата гасне.Започвам да мисля, че размера на щуцерите е голям (2.4мм).В неделя може би ще "разглобя" цялата ел. инсталация и ще я "сглобя" наново.Приемам оферти за друго ЕКУ (висок клас) и място за закупуване, което да ползвам с текущата инсталация (датчици).Явно тамоната е боклук от класа. Колега,аз продадох тамоната и вече седмица съм с това: http://www.autogashybrid.com/product...yl-el-set.html .Разликата е от небето до земята.След близо година и половина борба с латвийските инженери най накрая се отказах и я смених.Изпробвал съм всякакви настройки и щуцери с диаметър от 1.9 до 2.6 и не стана така както желаех.В момента е с отвори 2.3 и полският компютър се справя перфектно.Става въпрос за марея 1.8.Бившата кола на колегата Снейк/Венко/.еx-fiat bravo 1.6 16V
now-fiat marea 1.8 16V
Коментар
-
Историята за таз кола я знам, Слави няколко пъти ми писа за нея.Само, че от тогава има няколко фирмуера и подобрения в Тамоната.Иначе линка ти е много полезен, веднага си харесах LECHO, даже ако намеря някой газов център навит да пробваме, бих го купил.Един цитат от разговор с приятел:прегледай всички гарнитури и уплътнения[20:54:34] Stefanakis says: свързани с всм.колектор[20:54:52] Emzo says: гледа ли[20:54:54] Emzo says: внимателно ?[20:54:56] Emzo says: на бензин[20:54:58] Emzo says: не го прави[20:56:46] Stefanakis says: хахахах[20:56:49] Stefanakis says: именно де[20:57:01] Stefanakis says: въздухът при бензин не може толкоз да обърка работата[20:57:06] Stefanakis says: [20:57:22] Emzo says: :^)[20:57:30] Stefanakis says: казва ти го човек, дето има бензинова кола[20:57:40] Stefanakis says: мога да пробия малка дупка на маркуч за вакуум[20:57:48] Stefanakis says: и да видиш, че на газ ще прави каквото си иска[20:57:53] Emzo says: :^)[20:57:54] Stefanakis says: а на бензин почти няма да личи[20:57:55] Stefanakis says: [20:58:02] Emzo says: дали ве ?[20:58:09] Stefanakis says: ами напълно е възможно[20:58:18] Stefanakis says: ако и на бензин вземе да го прави[20:58:23] Stefanakis says: начи има голяма пробойнаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
u_bo
на бензин си е идеално, но ми се струва че са ти големи времената. я някой със същия 1.8 да качи времената на инжекторите на ПХ. / като работи на бензин разбира се/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар