Съжалявам но тези два дена навъртях едни 700-800 км и не ми остана време.Ще се опитам утре ... макар че шублера е на работа пък аз взех че я напуснах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На някой обяснява ли му се настройка на метанов инжекцион ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Илко, това ми е по-важно от диаметъра на щуцерите:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...f=37&t=30446И ако може на 1 от инжекторите да видиш съпротивлението.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Но аз нямах проблемите от които ти се оплакваш.При мен празния ход беше много стабилен,точно както обясняваш за Бравото.Имах прекъсване като от проблемна свещ при около 1200-1500 об. и припукване в изспускателния колектор,което се дължеше на отваряне на газова дюза за период около 1сек и вкарване на гориво в нагорещените изспускателни тръби.Това се получаваше при всяко по рязко подаване на газ и падане на оборотите.Тези недостатъци не успях да отстраня с никакви варианти на настройка.Между другото системата работеше най добре с щуцери на 2.4 мм и налягане на изпарителя 1 бар.еx-fiat bravo 1.6 16V
now-fiat marea 1.8 16V
Коментар
-
Чети бе момкоemzo написа:възможно най-евтин изпарител и клапан, които да монтирам само за проба ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Най-евтиния май е като моя - Гама01 И се представя добре за парите - така каза газаджията.Пък и аз имам вече почти 9000 км навъртени от месец март когато я монтирах - доволен съм и от рахода и от вървежа и от лекотата на настройките щом аз почнах да си я глася.Емо, искаше нещо да меря - казвай ако ти трябва все още
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар