Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метанов инжекцион и TAP

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз да използвам темата на Емо и да питам колегите и по специално Янко,а именно мога ли да си поръчам кабели за ТАП АЕБ Pick up-60 за Либра 1.8 16 на която конектора е с 2 пина и изобщо мога ли да ползвам този ТАП на тоя ДВГ???Щото имам кабели,ама са с 3 пина и няма как да се свърже с датчика на коляновия вал.Мерси предварително.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Може! :D Само кажи точно кой модел искаш и си готов. Ето тук си намери твоя кабел от АЕБ410А до АЕБ410Л и нямаш проблем.

Коментар

qnisZ написа:
        Може! :D Само кажи точно кой модел искаш и си готов. Ето тук си намери твоя кабел от АЕБ410А до АЕБ410Л и нямаш проблем.
        Янко имаш Л.С. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Отговора на въпроса е ДА, има нужда, лично се убедих Приемам оферти за най-подходящото за тоз двигател - 1.8 131 839А4.000
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Влез в сайта на ЕТ"Таньо Видев",от там във "Форум" и ги питай.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Имай предвид,че ще трябва да пренастроиш МИ, след поставянето на ТАР. Относно това какъв ТАР, всеки ще ти похвали това,което е сложил. Аз ти бях пратил на ЛС какво аз мисля да слагам.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

http://www.aeb.it/products/timing-advance-processors
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

@iliyan - ще@dudulia - 130лв иска за моя двигател, не е проблем, ама предпочитам да не е български продукт.@muns61 - сайта го знам много добре, модел обаче от този сайт не мога да разбера кой да е ...
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

виж тука има ли го твоя двигателhttp://www.aeb.it/products/timing-ad...uctAttachment2

Коментар

Няма го.Oбаче проведох един телефонен разговор с АЕB директно, на разавален итало английски от тяхна страна и ми казаха, че ще ми пратят на мейла отговор
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето и отговора:
                        Hello,You can install the AEB510N ( Cobra ) with " Marea-Hitachi " software ( Number 12 software ) and AEB410F cable interface .Best regardsAndrea LusuardiTechnical AssistanceAEB TechnologiesPh.: +39 0522 494414Fax: +39 0522 494410Skype: lusuardi.andreaWeb: www.aeb-tech.com
                        Попаре, чети, стига спа Дотук ясно, въпроса е има ли по-читав продукт на пазара, дори и да е по-скъп ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за ланчата от подписа ли иде въпрос. по принцип АЕБ са си лидер в тия неща. дори може да си купиш друга марка и да се окаже че на платката пак пише аеб.ППмежду другото имаше един колега от тоя форум който продава употребяван 510н-12. така че може и по тънката лайсна да минеш.

Коментар

Да, за либрока.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

510н има 2 софтуера - 510н и 510н-12 ,като може да се програмира само веднъж с един от тях.510н-12 е за инжекцион хитачи където четенето на позицията на коляновия вал е по-различно от другите. можеби това ще ти помогне. за кабелаците е ясно-там са ти отговорили кои би трябвало да са твоите.

Коментар

Ми то ясно бе той Янко ми го каза.А и аз доколкото видях по сайтовете го дават АЕБ 510N-12 Така че добре.За всичко с Хитачи дават 12-ка.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X