Изглежда се е развила капачката и сега търся. От 2 сервиза казаха, че продават само цели пълначки с цени около 65лв, което само заради една капачка не ме устройва. В един сайт намерих да продават само капачка, но ме интересува те еднакви ли са за всички видове пълначки, защото аз като ида да зареждам слагат някакви други накрайници...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капачка за пълначка за метан
Collapse
X
-
И тук не мина без побългаряване след като и от msmgas.com не отговориха нищо на запитването ми, а като гледам дори са вдигнали цената на капачката от 11лв на 14лв. Е загубиха един клиент, дано загубят и още... Та по въпроса оказа се, че резбата е цолова точно като за ВиК инсталациите. Така че на това "нЯщо" на снимките, което дори не го знам как се нарича, трябва да се запълни отвора със силикон и става идеална капачка. Става и с капа за запушване на тръби, но са много малки и трудно ще се развиват, а и резбата им е по-къса.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Капачка за пълначка за метан
Показаният на снимката фитинг се изпробва при налягане 20 атмосфери , така че не си правете експерименти да не станат навсякъде екстременти ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар