С каква цел минаваш на бензин преди да я угасиш ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ с ГИ - статистика
Collapse
X
-
Bobi777 написа:В града минавам 320-340км с 30 литра газ ,сутрин без климатик следобяд на клима.Извън града ми дава средно от 6 до 9 зависи от карането. Г.И. фобос слаган е май месец.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
rotdot написа:Bobi777 написа:Фиат Стило 1.6 -105 к.с. 3 врати....Fiat stilo 1.6
Коментар
-
popara801 написа:Bobi777 написа:В града минавам 320-340км с 30 литра газ ,сутрин без климатик следобяд на клима.Извън града ми дава средно от 6 до 9 зависи от карането. Г.И. фобос слаган е май месец.Fiat stilo 1.6
Коментар
-
Bobi777 написа:popara801 написа:Bobi777 написа:В града минавам 320-340км с 30 литра газ ,сутрин без климатик следобяд на клима.Извън града ми дава средно от 6 до 9 зависи от карането. Г.И. фобос слаган е май месец.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:Ех Митак, ми тва е София ве, ако не хваща задръствания и кара на 4та и 5та предавка, много ясно, че ще гори толкоз.Ама то малко като се замислиш ..... нисък разход, но голям пробег като финанси може и да излиза, като голям разход, малък пробег.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Bobi777 написа:Имам чувството ше Фиат се влиае много от вида и вискозитета на маслото , и аз го карам с 100% синтетика. Вуздушния филтър пак играе важна роля в разхода, ако е замурсен качва веднага разхода, аз на 10000 сменям всичко.
Коментар
-
rotdot
emzo написа:С каква цел минаваш на бензин преди да я угасиш ?Bobi777 написа:Не него гася на бензин, невиждам смисъл в това, незнам но ми се струваше че 9 е много а то май се указа малко. "Имам чувството ше Фиат се влиае много от вида и вискозитета на маслото , и аз го карам с 100% синтетика. Вуздушния филтър пак играе важна роля в разхода, ако е замурсен качва веднага разхода, аз на 10000 сменям всичко.
Коментар
-
Хора невиждам смисъл да ви лъжа, пък и несъм на такава възраст да се бъзикам с вас. Колата я взех за жената, аз имам "баничарка" колата се кара малко пенсионерската, леко и спокойно. Предишната собственичка на колата я е карала със среден разход на компа 7.8-8.3, вярвам и защото и на мен ми дава същия на бензин. Мисля да приклуча спора с разхода. П.С. - най вероятно е да има електро генератор на задните гуми и за това да е такъв разхода, знам ли! в багажника има жълта грамотевичка с надпис "непипай високо напрежение" :D :DFiat stilo 1.6
Коментар
-
Sev написа:Bobi777 написа:Имам чувството ше Фиат се влиае много от вида и вискозитета на маслото , и аз го карам с 100% синтетика. Вуздушния филтър пак играе важна роля в разхода, ако е замурсен качва веднага разхода, аз на 10000 сменям всичко.Fiat stilo 1.6
Коментар
-
това че минава по-малко въздух, не означава че този въздух не е достатъченкарал съм 20 000 с един филтър, няма особена разлика на външен вид с такъм на 10 000относно маслата - Германия или не, важното е да не е кръщаванокарал съм колата със заводско 5-40, после с 5-40 слагано тук, след това 2 пъти с 0-40 от Германия - същата работа, единствено с 0-40 зимата е по-добре но това е заради вискозитета
Коментар
-
Sev написа:това че минава по-малко въздух, не означава че този въздух не е достатъченкарал съм 20 000 с един филтър, няма особена разлика на външен вид с такъм на 10 000относно маслата - Германия или не, важното е да не е кръщаванокарал съм колата със заводско 5-40, после с 5-40 слагано тук, след това 2 пъти с 0-40 от Германия - същата работа, единствено с 0-40 зимата е по-добре но това е заради вискозитетаFiat stilo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар