... в станиол от карбуратор Абсурд - 8,8литра е по каталог смесен разход
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ с ГИ - статистика
Collapse
X
-
Ако някой невярва ,идвате сипваме газ и караме, невиждам смисъл да ви лъжа. Насроиката на Г.И. я правеха почти две седмици. Колата работи и върви много добре. Всъшност има много фактори които влиаят на разхода. Маслото в двигателя, масло в скоростите, гумите, въздушен филтър, свещи и така нататък..Fiat stilo 1.6
Коментар
-
Я тука в тая тема май само аз не съм писал Тия дни ходих до морето и давам малко инфо с разхода Колата е punto HGT с ГИ, сивата стрела , аз, жената и детето, 3 сака с багаж+разни други дреболии дето и те тежат + количката и столчето на детето /баси колко багаж събира това пунто /Зареждам само газ на лукойл, че имам карта за отстъпка /то па една отстъпка, я спестиш 20-30ст, я не /Рано сутринта около 5 часа зареждане в София до горе .... след 170км спирам пак на лукойл и пълня до горе - разход 9,5л/100км, това при каране градско в София докато хвана магистралата, а на магистралата с около 110-120км/ч.След това градко въртене Бургас-Слънчев бряг - 3 възрастни+2 деца на климатик и спазване на всички ограничения около 9л/100км ми даде.На връщане - по магистралата 140-150км постоянно + още една количка на детето /басиии колко багаж събра това пунто / спирам на 117-тия километър и пълня до горе, събра точно 17 литра, демек разход около 14,5л/100км, ммм така е забелязал съм я, че като я настъпя над 120 и разхода скача рязко, това е положението Поздрави.punto HGT
Коментар
-
rotdot
Bobi777 написа:Фиат Стило 1.6 -105 к.с. 3 врати....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар