krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ с ГИ - статистика
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
rotdot
Danchojn написа:Я му пусни данните на това Стило 1.6, щото това което аз намирам не се връзва с това което говориш. Например че тежи 1500 при положение, че производителя казва 1150кг. Извънградския разход и е предписан 5.7/100.А и да се сравнява 4х4 с нормално задвижване не е меродавно. Погледни същата Панда без 4х4 каква е разликата в заводските данни!
Коментар
-
Еми разхода ти е чудесен! Пандата е мерена на кантар тежи точно 1200 кг. Уф май толкова беше. Без ГИ! И да греша е с малко. Извънградско я карам все претоварена и с кутия на покрива, че нямам багажник и извънградския разход не се различава от градския. Просто в града е празна и вози мен. Затова няма разлика в града и извън града. Но разход над 6.8 бензин, с изключение на първата година, не съм виждал. Вчера заредих газ и пак го засичам. Пак ще го напиша.Не се обиждам. ПРавил съм експериментите на един и същ автомобил, знам какво приказвам. Стило и Панда не може да бъдат сравнени, но разхода ти е наистина добър. Освен това разхода на газ ми е 11-12% повече в момента от колкото на бензин. Всичко се връзва.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:krasio_79bs написа:Danchojn написа:Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!
Коментар
-
Аз не искам да натривам носа на никой. Преди всичко ние сме хора и трябва да се уважаваме като такива. Ще помисля върху предложението ти. Не отказвам, но се чудя откровенно дали да го направя. Кой ще има полза от това - никой според мен!Какво като докажа, пак ще има някой "философ"! Не искам да ми пращаш 10лв, ще го мислим ако се навия. При всички положения, ще напиша решението си, за да няма скрито покрито. Благодаря ти най-искренно, че си подходил сериозно.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ползата ще бъде изцяло за теб и отношението на потребителите към темата ти.Всяка статистика ,без покритие за мен лично е "стъкмистика".Мреята-1.8 ме учудвала с разход от 8.3л на 100 с 5 човека и багаж (Бургас-Казанлък за срещата в Бяло камъне)198км с 16,6 литра газ.Но със мен бяха още 4 човека които могат да го потвърдят и касова бележка за дозареденото количество газ.И въпреки всичко не мога да твърдя ,че гори 8,3 на 100км. В случая при теб не търси полза.Тук става въпрос за думата ти която се взема на подбив,а тръгне ли се в тая насока ,за какво уважение си говорим? Когато фактите говорят и боговете мълчат!
Коментар
-
Не е съвсем така! Тук има хора, които каквото и да им докажеш все тая. Още по-малко ме вълнува, кой взима думите ми на сериозно. Наред с хората които буквално се подиграват с думите ми, има хора които ми повярваха, за някои неща и спечелиха от това. Като например избегнати ремонти на 3 двг-та и няколко скоростни кутии. Тук, в нашия форум. Някой от тези момчета ми станаха приятели, което за мен е най-голямата полза. Всъщност всички Това е ценно за мен. Не другото. Това че някой не ми взема думите на серизно си е лично негов проблем. Аз знам какво съм постигнал, със собствен труд, време и пари. Който се е възползвал, не е съжалил. И така както си говорим, съвсем се убеждавам, че няма полза от тези доказателства. Защото накрая някой "виртуален професор" ще каже гордо - с това направи реклама на ......... знаеш кое. За стъкмистиката - ако се расъждава така и няма поне малко доверие между потребителите, то 98% от темите и мненията тук са стъкмистика. Защото всеки може да напише всичко. Все пак е форум. Повечето потребители разчитат на Гугъл. Ако гугъл каже нещо, значи то е така, но всъщност Гугъл е един международен форум и е пълен с неверни неща и глупости. Затова, мисля да не доказвам нищо, просто е грозна картинка цялата работа. Всеки да си живее живота и това е. Времето ще покаже кой е прав! Аз съм тук!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00
Danchojn написа:Няма да доказвам нищо! Потърсих съвет от моите най-близки приятели, как да постъпя. Отговора на всички беше - от какъв зор ще си губиш времето в безмислено обикаляне по софийските улици, да доказваш на някой си разхода ти.
Коментар
-
Danchojn написа:Няма да доказвам нищо! Потърсих съвет от моите най-близки приятели, как да постъпя. Отговора на всички беше - от какъв зор ще си губиш времето в безмислено обикаляне по софийските улици, да доказваш на някой си разхода ти.
Коментар
-
Аз не се сърдя, че не вярват на мен и го повтарям за не знам си кой път. Сърдя, се на друго. НЕ МОЖЕ ДА ОПЛЮВАШ, БЕЗ ДА ЗНАЕШ И БЕЗ ОПИТ! Кажи си мнението кротко, че си скептичен, че не вярваш и т.н. А то.............................думи нямам!Хайде че отклонихме много темата и на Сев. Ще пиша пак следващото засичане.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Казанлък-Аерогара София 3 души с климатик 7.8/100 , при скорост 90-100 км/чАерогара София-Казанлък, сам, при скорост до Пловдив до 100км/ч и от Пловдив до Казанлък със скорост 100-120 -7,1/100 км БЕЗ КЛИМАТИК. Прехвърля на газ на 33 градуса или около 2 до 3 км градско каране. Колко бензин гори- Колкото и налеяPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар