Между другото пропуснах да кажа,че с газ от ЕКО ми даде 10/100 разход, 75 извънградско и 25 градско.С газ от Шел разхода ми падна,но определено колата вървеше по-малко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ с ГИ - статистика
Collapse
X
-
Разхода ми
Фиат Браво 1.6 16Вколата е с АГУ слагано в Италияза 450 км градско каране ми харчеше 46 литра газ и 20 лева бензин понеже колата пали на бензин и прехвърля на газ, сега я преправих да пали направо на газ и харчи 10.2 литра градско газ. На дълъг път 6.5-6.8 литра газ със скорост не по-малка от 110 км/ч. Сега след преработката още не съм я пробвал, но след теста ще пиша.
Коментар
-
И аз точно от там минавам почти всеки ден, да това наистина е градско и в 8часа е пик, но този разход ми се струва наистина нереален. Аз карам 1,2 60к. Пунто с добре настроен ГИ вече над 20000км и под 8 градското трудно се сваля. Да не говорим, че газта много трудно се засича, защото ту нещо останало, не знаеш какво точно ти сипват и колко, не е като бензина пълно-пълно и само делиш.
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!
Коментар
-
Може това да се дължи на употребата на продукти Polytron...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ето, снимка по борд. Преди време е правена на извънградско с много малко багаж бях, което не се случва по принцип. На бензин. Снимах е по време на път след изминати около 80км. И не почвайте за показанията на борда, щото е проверен и е доста точен. Ако така продължава и тази тема, това ще ми е последното мнение и тук.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:Ето, снимка по борд. Преди време е правена на извънградско с много малко багаж бях, което не се случва по принцип. На бензин. Снимах е по време на път след изминати около 80км. И не почвайте за показанията на борда, щото е проверен и е доста точен. Ако така продължава и тази тема, това ще ми е последното мнение и тук.
Коментар
-
Я му пусни данните на това Стило 1.6, щото това което аз намирам не се връзва с това което говориш. Например че тежи 1500 при положение, че производителя казва 1150кг. Извънградския разход и е предписан 5.7/100.А и да се сравнява 4х4 с нормално задвижване не е меродавно. Погледни същата Панда без 4х4 каква е разликата в заводските данни!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар