10 тка градско , при дълаг пробег изънградско 7-8 според зависи ... ( ако караш с макс 80) Но в повечето случай прекадявам :D връщам на 3та до 120 ... и излитам :D стигал сам и до 11-12 градско :D според зависи с колко bmwта и разни други се ебаваш на светофарите :D Иначе 1.1 е доста пъргаво до 120 ... но после кубиците си казват тежката дума ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко гори Пунто 1.1 на газ ?
Collapse
X
-
seninkn написа:Колеги,това значи ли че тези пунтаци си поногарят газ, че по дяволите 10лв=8л=70км градско, твърди цифри, говоря за Кюстендил?!?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Хубава АГУ= хубав разход + без проблеми с газовото ( гурмежи и тн. и тн.)АГУ= Разход+ по ниска инсталационна цена+ ...Сам си прецени на мен алфата ми гори м/у 9.5-11л газ във Варна само градски цикълМиналото лято ходих на разхпдка до Свищов и обратно и леки дуги разкарвания разхода беше около 8л/100км. като не съм се стискал бях си включил студеното и на магистралата съм карал с 140-150км/ч по другите м/у градски 90-100км/чSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Засякох, вчера, изпарител фобос, турски, настройка веднага след монтаж, вече месец и нещо не е барана, бутилка 20л, маршрут Кюстендил - с. Елешница, край Банско, двама души, кола Пунто 1,1, на връщане товара двигател Фиат 1,6 16в, към 100 кг, на отиване газ до 110 120км на отделни участъци, 230км пробег 16л в бутилката!!!
Коментар
-
seninkn написа:Засякох, вчера, изпарител фобос, турски, настройка веднага след монтаж, вече месец и нещо не е барана, бутилка 20л, маршрут Кюстендил - с. Елешница, край Банско, двама души, кола Пунто 1,1, на връщане товара двигател Фиат 1,6 16в, към 100 кг, на отиване газ до 110 120км на отделни участъци, 230км пробег 16л в бутилката!!!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
seninkn написа:Засякох, вчера, изпарител фобос, турски, настройка веднага след монтаж, вече месец и нещо не е барана, бутилка 20л, маршрут Кюстендил - с. Елешница, край Банско, двама души, кола Пунто 1,1, на връщане товара двигател Фиат 1,6 16в, към 100 кг, на отиване газ до 110 120км на отделни участъци, 230км пробег 16л в бутилката!!!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
seninkn написа:110км до банско и още 15 до с. Елешница, отиваме връщаме се, 250км, на 230км ми свърши гаста, малко след гр./с. БобошевоКолега, Пунто11, не остана време да замеря напрежението на ижектора, за което се извинявам, дано си оправил проблема със бензина!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар