Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко гори Пунто 1.1 на газ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

10 тка градско , при дълаг пробег изънградско 7-8 според зависи ... ( ако караш с макс 80) Но в повечето случай прекадявам :D връщам на 3та до 120 ... и излитам :D стигал сам и до 11-12 градско :D според зависи с колко bmwта и разни други се ебаваш на светофарите :D Иначе 1.1 е доста пъргаво до 120 ... но после кубиците си казват тежката дума ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Колеги,това значи ли че тези пунтаци си поногарят газ, че по дяволите 10лв=8л=70км градско, твърди цифри, говоря за Кюстендил?!?
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
        Колеги,това значи ли че тези пунтаци си поногарят газ, че по дяволите 10лв=8л=70км градско, твърди цифри, говоря за Кюстендил?!?
        М така е хубу беше като газта беше лев ... 10 лева , 10 литра ...100 км :D Незнам ако се сложи газова инжекжия с 4 инжектора на секи колектор ... и нали всичко както си трябва ... дали няма да падне разхода. Щото в момента газта се подава 1 към "Гиотере" няма какво да я дозира точно . И става се едно храниш карборатор , а те не са икономични хич :D
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Хубава АГУ= хубав разход + без проблеми с газовото ( гурмежи и тн. и тн.)АГУ= Разход+ по ниска инсталационна цена+ ...Сам си прецени на мен алфата ми гори м/у 9.5-11л газ във Варна само градски цикълМиналото лято ходих на разхпдка до Свищов и обратно и леки дуги разкарвания разхода беше около 8л/100км. като не съм се стискал бях си включил студеното и на магистралата съм карал с 140-150км/ч по другите м/у градски 90-100км/ч
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Засякох, вчера, изпарител фобос, турски, настройка веднага след монтаж, вече месец и нещо не е барана, бутилка 20л, маршрут Кюстендил - с. Елешница, край Банско, двама души, кола Пунто 1,1, на връщане товара двигател Фиат 1,6 16в, към 100 кг, на отиване газ до 110 120км на отделни участъци, 230км пробег 16л в бутилката!!!

Коментар

seninkn написа:
              Засякох, вчера, изпарител фобос, турски, настройка веднага след монтаж, вече месец и нещо не е барана, бутилка 20л, маршрут Кюстендил - с. Елешница, край Банско, двама души, кола Пунто 1,1, на връщане товара двигател Фиат 1,6 16в, към 100 кг, на отиване газ до 110 120км на отделни участъци, 230км пробег 16л в бутилката!!!
              То много носи това Пунто бре, а колко километра е разтоянието ?
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

seninkn написа:
                хаха остави те работи :Д Димитровград -> Равда ,пълна 20 догоре заигравах се 120-130 , и газта ми свърши преди Ахелой :D а друг път стига до Равда :Д и прая някаде към 245 км ...

Коментар

110км до банско и още 15 до с. Елешница, отиваме връщаме се, 250км, на 230км ми свърши гаста, малко след гр./с. БобошевоКолега, Пунто11, не остана време да замеря напрежението на ижектора, за което се извинявам, дано си оправил проблема със бензина!

Коментар

seninkn написа:
                    110км до банско и още 15 до с. Елешница, отиваме връщаме се, 250км, на 230км ми свърши гаста, малко след гр./с. БобошевоКолега, Пунто11, не остана време да замеря напрежението на ижектора, за което се извинявам, дано си оправил проблема със бензина!
                    Оправих се проблема беше в релето на Инжекотра което го прекъсва при работа на газ .... Ся омувам как да накарам да прекъсва и помпата с 2ро реле ... Ма нещо не се получава , прекъсвам бушона на помпата .За управляваща верига ползвам веригата която управлява и релето на инжектора , но ключа като осети 2те релета и на газ немога да запаля само на бенз както и да го въртя неще и неще явно товара на 2релета е по голям и ключа не работи правилно или незнам несъм много запознат колко са интелигенти тея ключове газ/бензин ...

Коментар

Working...
                    X