http://www.theplan.net23.net/14H8.pdfи по-точно:Раздел VIII.Автомобилни газови уредби...................................Чл. 85. Спирателният клапан с дистанционно управление по чл. 81, т. 4 трябва да е монтиран без междинни фитинги директно върху резервоара така, че да спира подаването на газ, когато двигателят не работи или към него се подава друг вид гориво.Чл. 86. (1) Предпазният клапан по чл. 81, т. 3 трябва да е вътрешно херметичен до налягане 2,6 МРа и да се задейства при налягане 2,7 +/- 0,1 МРа.(2) Предпазният клапан се монтира към зоната на резервоара, в която има газова фаза.(3) Въглеводородният газ, изтичащ от предпазния клапан, се изпуска в атмосферата или в херметичния кожух по чл. 89.Чл. 87. Автоматичният ограничител на нивото на втечнения въглеводороден газ в резервоара осигурява пълнене на резервоара не повече от 80 на сто от обема му.Чл. 88. Към зоната на резервоара, в която има газова фаза, се монтира стопяем предпазител по чл. 81, т. 8, конструиран така, че да се отваря при температура 120°С +/- 10°, или предпазен клапан с дебит не по-малък от 17,7 m3/h.....................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АГУ със стара бутилка?
Collapse
X
-
kolev написа:само че тая наредба вече е отменена до колкото ми е известно и нова май не е излизала.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
teodorblank написа:Значи ще трябва да си проверя дали е технически изправна, но въпросът ми по - скоро беше дали ако е технически изправна, сложа евросонда и я подпечатам, могат да ми направят проблем за това ЧЕ Е СТАРА (2003 г.), или няма да го вземат в предвид, стига да е наред всичко по нея?
Коментар
-
teodorblank написа:Значи ще трябва да си проверя дали е технически изправна, но въпросът ми по - скоро беше дали ако е технически изправна, сложа евросонда и я подпечатам, могат да ми направят проблем за това ЧЕ Е СТАРА (2003 г.), или няма да го вземат в предвид, стига да е наред всичко по нея?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ами така и така ще си купуваш нова сонда и дето ще се занимаваш да ти изкарват нов паспорт и допълнително за надуване и тем. подобни глупости може да се оръсиш 30-40 лв. незнам точно цените ама нова празна бутилка е 50-60. Я по добре нова и може да си я избереш точно като за твоя багажник. Все пак уредбата тепърва ще я ползваш не е лошо да има повечко живот бутилката. Един познат преди време така си взе за 60 лв. втора ръка бутилка ходи паспорт да му вадят и тестове да мине и тя му излезе почти като цена на нова + нова сонда . така че ........не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар