Здравейте, имам една газова бутилка, която е в доста добро техническо състояние но..... е от 2003 година. Въпросът ми е ако си сложа евросонда, ще ми направят ли проблем, при условие че е заверена, минала преглед, с паспорт и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АГУ със стара бутилка?
Collapse
X
-
nedialk00
как разбра че е в добро състояние 2008 година трябва да е надувана, сега тая година пак трябва да се надува, да се види дали наистина е в добро състояние, иначе надуват я слагаш си сондата и нямаш грижи с прегледи
-
амм.... ок малко нов съм в тези работи. Колата я имам от 4 месеца като преди това е била със съответната бутилка но собственика я е свалил, защото не му се е плащало за евросонда, но и без нея е работела без проблем. Тоест предполагам че е "надувана" но идеята ми е дали ако си сложа евросонда ще ми правят проблем през следващите 2-3 години?
Коментар
-
teodorblank написа:амм.... ок малко нов съм в тези работи. Колата я имам от 4 месеца като преди това е била със съответната бутилка но собственика я е свалил, защото не му се е плащало за евросонда, но и без нея е работела без проблем. Тоест предполагам че е "надувана" но идеята ми е дали ако си сложа евросонда ще ми правят проблем през следващите 2-3 години?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вие вярно ли мислите, че някой се занимава да надува бутилките? Имам познат в такъв сервиз, само имитират дейност, всички са така. Въпросът е да вземат парите. Ако има ръжда по бутилката, не минава преглед, инак е ОК.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Мойта я карах в София на Бъкстон и там човека си я проверява както трябва. Цената е 20 лв.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Не ме разбирайте погрешно, не ги проверяват (навсякъде), всеки сам си решава О.К. само да не стане като онзи смелчага вчера по новините дето поломил половината блок докато си ремонтирал сам бутилката в гаража и едвам не загинал.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
teodorblank написа:OK..... и все пак пак да си попитам. Бутилка 2003 година - слагам й евросонда и няма да ми правят проблем като ме проверяват катаджии и подобни. Идеята ми е че самата регистрация е отдавнашна и едва съм намерил къде да ми я регистрират с паспорт и да ми сложат сондаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:teodorblank написа:OK..... и все пак пак да си попитам. Бутилка 2003 година - слагам й евросонда и няма да ми правят проблем като ме проверяват катаджии и подобни. Идеята ми е че самата регистрация е отдавнашна и едва съм намерил къде да ми я регистрират с паспорт и да ми сложат сондаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Всъщност,щом е с документи и е завереня,няма да му направат проблем и на прегледа.На мен не ми направиха на моята.За нови монтажи,неминавали досега преглед правили проблеми,поне така разбрах аз.Колега,провери си бутилката,ако е само за 20лв. Това си е едно притеснение по-малко.Ако се окаже,че е зле ще си купиш нова,ако ли не ще си караш с тази.Само че не да ти вземат парите и да не погледнат нищо.То няма смисъл от тази гимнастика.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
nedialk00
Na4ko_0 написа:Всъщност,щом е с документи и е завереня,няма да му направат проблем и на прегледа.На мен не ми направиха на моята.За нови монтажи,неминавали досега преглед правили проблеми,поне така разбрах аз.Колега,провери си бутилката,ако е само за 20лв. Това си е едно притеснение по-малко.Ако се окаже,че е зле ще си купиш нова,ако ли не ще си караш с тази.Само че не да ти вземат парите и да не погледнат нищо.То няма смисъл от тази гимнастика.
Коментар
-
nedialk00 написа:Na4ko_0 написа:Всъщност,щом е с документи и е завереня,няма да му направат проблем и на прегледа.На мен не ми направиха на моята.За нови монтажи,неминавали досега преглед правили проблеми,поне така разбрах аз.Колега,провери си бутилката,ако е само за 20лв. Това си е едно притеснение по-малко.Ако се окаже,че е зле ще си купиш нова,ако ли не ще си караш с тази.Само че не да ти вземат парите и да не погледнат нищо.То няма смисъл от тази гимнастика.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар