Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Г.И. странно предърпване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Г.И. странно предърпване

Колеги , проблема е следния - както много от нас и ас в тая студена зима имах проблеми с акумулатора, не един пат съм го свалял и зареждал. ТА проблема , е че има странна закономерност , след всяко зареждане колата да придърпва , докато е САМО на газ. Колата е пунто 1.2 99 г. с Г.И. ВРС.
    живеи на ръба, иначе заемаш много място

Коментар

koki87 написа:
      И аз още се чудя какво трябва да и има на твоята кола при нолужение че прочетош поста ти поне 10 пъти.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        koki87 написа:
        И аз още се чудя какво трябва да и има на твоята кола при нолужение че прочетош поста ти поне 10 пъти.
        Явно трябва да прочетеш още един път. Предърпва колата след зареждане на акумулатор. Аз поне това рабрах.

Коментар

като го сваляш - си губи адаптацията и после докато се адаптира не работи добре.провери си филтрите на ГИ-то

Коментар

ас също си мислих за тази адаптация. Интересно е че го карам 3 г. вече, без да го карам на допълнителни настройки- НЕОБХОДИМО ЛИ Е ? Филтъра го сменям на 10 000 км, други консумативи за смяна има ли .

Коментар

провери кабели и свещи и то съвсем скоро че скоро може да почне да прикихва а това не е добре че се чупят разни пластмаси от кихавките...като например кутията на въздушния филтър да не говорим че ако са ти пластмасови колекторите може и тях да удари...не видях с каква кола си но все пак си провери тоците

Коментар

Working...
              X