Колеги здравейте. Налага се да сменя мембраната на изпарителя. Проблема е, че не мога да разбера дали е над или под 100 kw. Знаете ли как да го проверя. На самия изпарител никъде не пише. На самия изпарител на планка има надпис:Tipo AT90E elettroassistito lotto08AE2SEБравата ми е 1.6 103 к. с..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за BRC AT90E
Collapse
X
-
Предполагам че за различните модели по киловати, им трябва различна мембрана и затова попитах.Днес ще ми вземат, дадох всички данни на изпарителя.Проблема ми е, че вече изпарителя е на около 40000 км. В началото поради само една газостанция в района, карах автомобила с некачествена газ, и явно вече си е отишла мембраната. Разхода ми е висок, в сравнение в началота сега градското ми е 15-17 л. на сто, като преди беше около 13 л. При въртене на врътката за тихите, не се забелязва никаква промяна промяна по работата на автомобила - не се променят оборотите.Сега в последните 10-ина дена когато е студен автомобила всичко е наред, но като загрее, започва да губи обороти и гасне, а на бензин си работи нормално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар