Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова газова ПРОБЛЕМ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова газова ПРОБЛЕМ

Здравейте колеги.сложих обикновена газова ,но явно не попаднах на майстор.Първо разхода ми бе 16 извън градско,отидох на реглаж стана 13, нозапочна да гърми яко.Дали не знаете някои да ми помогне в Пловдивколата ми е брава 1.6 16в с металните колектори.Чета че трябва да са по къси маркучите моите са дълги, имам и електроника,но трябва да пусна снимки че не и разбирам.
    Фиат Брава 1.6 16в

каква е уредбата, купи нови свещи задъжително, провери и кабелите дали не искрят, ей сега като е тъмно я запали и вдигни капака да видиш, ако искрят нови кабели размера на смесителната плочката трябва да е 33-34мм, дай малко снимки на инсталацията;

Коментар

Я кажи къде я сложиха да не си бил и ти там дет аз се набутах Инак за да почне да гърми са ти обеднили много сместа така с ати смъкнали малко разсхода но основния проблем е някъде другаде. Електроника предполагам имаш някои имулатор едва ли е с ламбда контрол. Даи снимки да видим, кво са ти сложили. А, и виж изпарителя топли ли се хубаво.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Еееееееее Недялко мислих си че поне тоя път ша те изпреваря ама е на

Коментар

ето малко снимки
          Прикачени файлове
          Фиат Брава 1.6 16в

Коментар

Свещите са нови от Италия на 10 000км< а кабелите трябва да ги проверя,но преди да ми намали газта нямах проблеми само огромен разход.Изпарителя е топъл след първата минута.Колата е държа в гараж по които минават тръбите на парното.
            Фиат Брава 1.6 16в

Коментар

Хм, на пръв поглед всичко е Ок и тва дето казваш и то. Ся да са сложили грешна плочка..... ама едва ли, те няма с коя друга да я объркат. Инак пусни и малко газ от троиника да спре да ти гърми че да не напраиш беля.

Коментар

Тази електроника емулатор или ланда контрол е?
                Фиат Брава 1.6 16в

Коментар

Прикачени файлове
                  Фиат Брава 1.6 16в

Коментар

Емулатор е.

Коментар

Започвам да се срамувам че съм в този бранш!Ебаси измекярите за да спестят 15-20лв са му боднали турски газов клапан Каква ли сонда са му сложили?

Коментар

провери колко е вътрешния отвор на смесителната плочка откъм въздуховода и пиши, а тоя изпарител волтран ли волтрон ли е ? виж кабеляците и въздушния филтър как ти е ? ама едва ли е от него, тъй като гледам или плочката е проблема, или изпарителя, и на мн тъпо място са го сложили, и неправилно са го сложили, трябва да е наинак обърнат, ама не е това проблема за тоя разход.. плочката провери първо, и кажи изпарителя какъв е

Коментар

Стига бре изпарителя не е ли БРЦ, а клапана Ловато? то и моя е кат тоя ако е турски и тои както и турската ми сонда то кво Ловато са ми сложили хахахах. Ланди я кажи по кво се познава клапана Ловато ? Достатъчно ли е само да пише Ловато на него ?

Коментар

и междудругото, може да ти се появят проблеми със загряване на колата, понеже са го качили по-височко от разширителния съд, и може да има въздух в системата също така трябва както съм писал да е наобратно ето така както на снимката, абе изпарителя на БРЦ има вид, ама знаеш ли
                            Прикачени файлове

Коментар

Да, изпарителя тряя се врътне по посока на движение както е показал Недялко, инак много му действат инерционите сили при ускорение и спиране, и това обеднява или обогатява сместа. Още не си казал кои те подреди така Олееееееееееееееееееееееееее ми то и моя е така, е баси, за тва се не бях сетил мамка им некъдърна. Ланди верно и аз ако съм кат теб в тоя бранш щях се срамувам, скиваш ли кви колеги имаш в нашия град.

Коментар

Working...
                              X