Здравейте колеги.сложих обикновена газова ,но явно не попаднах на майстор.Първо разхода ми бе 16 извън градско,отидох на реглаж стана 13, нозапочна да гърми яко.Дали не знаете някои да ми помогне в Пловдивколата ми е брава 1.6 16в с металните колектори.Чета че трябва да са по къси маркучите моите са дълги, имам и електроника,но трябва да пусна снимки че не и разбирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова газова ПРОБЛЕМ
Collapse
X
-
nedialk00
каква е уредбата, купи нови свещи задъжително, провери и кабелите дали не искрят, ей сега като е тъмно я запали и вдигни капака да видиш, ако искрят нови кабели размера на смесителната плочката трябва да е 33-34мм, дай малко снимки на инсталацията;
-
Я кажи къде я сложиха да не си бил и ти там дет аз се набутах Инак за да почне да гърми са ти обеднили много сместа така с ати смъкнали малко разсхода но основния проблем е някъде другаде. Електроника предполагам имаш някои имулатор едва ли е с ламбда контрол. Даи снимки да видим, кво са ти сложили. А, и виж изпарителя топли ли се хубаво.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Хм, на пръв поглед всичко е Ок и тва дето казваш и то. Ся да са сложили грешна плочка..... ама едва ли, те няма с коя друга да я объркат. Инак пусни и малко газ от троиника да спре да ти гърми че да не напраиш беля.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
nedialk00
провери колко е вътрешния отвор на смесителната плочка откъм въздуховода и пиши, а тоя изпарител волтран ли волтрон ли е ? виж кабеляците и въздушния филтър как ти е ? ама едва ли е от него, тъй като гледам или плочката е проблема, или изпарителя, и на мн тъпо място са го сложили, и неправилно са го сложили, трябва да е наинак обърнат, ама не е това проблема за тоя разход.. плочката провери първо, и кажи изпарителя какъв е
Коментар
-
Стига бре изпарителя не е ли БРЦ, а клапана Ловато? то и моя е кат тоя ако е турски и тои както и турската ми сонда то кво Ловато са ми сложили хахахах. Ланди я кажи по кво се познава клапана Ловато ? Достатъчно ли е само да пише Ловато на него ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
nedialk00
Коментар
-
Да, изпарителя тряя се врътне по посока на движение както е показал Недялко, инак много му действат инерционите сили при ускорение и спиране, и това обеднява или обогатява сместа. Още не си казал кои те подреди така Олееееееееееееееееееееееееее ми то и моя е така, е баси, за тва се не бях сетил мамка им некъдърна. Ланди верно и аз ако съм кат теб в тоя бранш щях се срамувам, скиваш ли кви колеги имаш в нашия град.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар