Отказа ми бензиновата помпа(сигурно е изгоряла), запалих принудително на газ като задържах бутона на ключето, поработи 5 мин и загасна, след което изобщо не ми светят лампичките на ключето. Предположих, че може да е бушон, но единствения който аз знам за към ключето на газовата е здрав(отпред се намиеа 7.5А е, горя ми един път и като карах на майстор ми показа къде е). И сега незнам какво да правя. Идеи колеги???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След "аварийно" палене на газ загасна и не иска да
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Виж от къде е взето + и провери и другите бушони виж на бензин дали има +на момпата има ли бензин ако няма сложи поне 5 литраква е газоватаFiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
Re: След "аварийно" палене на газ загасна и не иск
valtera_ написа:Отказа ми бензиновата помпа(сигурно е изгоряла), запалих принудително на газ като задържах бутона на ключето, поработи 5 мин и загасна, след което изобщо не ми светят лампичките на ключето. Предположих, че може да е бушон, но единствения който аз знам за към ключето на газовата е здрав(отпред се намиеа 7.5А е, горя ми един път и като карах на майстор ми показа къде е). И сега незнам какво да правя. Идеи колеги???Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
valtera_ написа:Отказа ми бензиновата помпа(сигурно е изгоряла)...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:valtera_ написа:Отказа ми бензиновата помпа(сигурно е изгоряла)...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
valtera_ написа:Не е газов инжекцион. На студен двигател го направих това.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
кола
Бушоните са под волана в ляво има един капак . Щом не свети и ключа няма захранване . Поне на бензин трябва да работи дори и без ключа да е свързан нали ключа има 3 положения ГАЗ -автоматично -Бензин Виж и бушоните при двигателя .Не може бензиновата помпа да е изгоряла като има бензин .
Коментар
-
Аз знам за инерционния бутон, търсих търсих и така и не можах да го открия, ама пак ще огледам хубвао.Е той ако ми е замръзнал изпарителя, как запалих на газ, незнам просто угасна след 5 мин работа?Бензиновия маркуч ще го сложа, аз няма да карам без него, въпроса е че изобщо няма как да карам :ДЩе проверя бушоните всички, ама този който знам че ако изгори и няма ток към ключето за газовата е здрав, а другите за газовата незнам къде са.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
Интерционният бутон е под шофьорската седалка. Плъзгаш я назад докрай и ще го видиш. Има 1 бушон, който е комбиниран - прекъсва помпата и бобините. Махаш пластмасовият капак зад колектора, дето се държи на 2 винта отгоре, които се развиват на ръка. Под него са МАР, буксата на ламбдата и въпросният бушон.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар