Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната газова издънка
Collapse
X
-
Поредния газаджия в Стара Загора !Ето какво получавате:Газово време на празен ходсъответно заради това време, бензиновото е покачено с 2мс.Коефициент:при препоръчителен от 0.5 до 1.5Специална настройка в движение:кривата се вижда, колко е права За мазното обръщане на газ :ви подаряват по 4 секунди между всеки цилиндър.Ако карате V8 бая ще почакате, докато минете на газ.Всичко това само за 950лв. с ДДС Собственика на возилото каза - е*ем ти гаранцията, удре ще играе дрелката на дюзите и ще има нова настройкаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
За мене изводът е такъв колеги.кола на сервиз за каквото и да е било не карам.само 2-пъти я закарах и си оставиха ръцете.1-ви Половината болтове на скоростната кутия бяха завъртени на половинаИ 2-ри когато ми слагаха газовата ми стчупили кутията тази над моното (че стягат здраво момчетата)и от тогава съм казал повече на майстор не отивам аз съм и майстора на мойта кола Едно че спестявам пари и друго че знам как съм си я направил,и съм сигурен че е станала като хората
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар