И тва е правено в Плевен, меката на Фобос , кво ли правят в София тогава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната газова издънка
Collapse
X
-
Е заради такива издънки, е редно да не си мълчим. Аз ако бях щях да стигна по далеч, не само до оплакване тук. Мълчим си, затова така става. На първото обслужване във Фиат ми откраднаха капачката за масло - поставиха ми някаква с боя и мотора се уля. Върнах се в сервиза - приемчиците, шефа бяха извикани, но най-гало ми заявиха че може капака да се е нещо изкривил. Така ли - от там в шоурума. Такъв скандал дигнах за една тапа, че лошо им стана. Накрая си купих аз нова но доста хора включително клиенти в шоурума разбраха що за стока са. Точно в противоположната посока ще съм ако съм доволен от някой който не ме лъже и си върши работата. Стига вече сме толерирали.............издънките, на някои. antim_1 - незнам какъв е реда. Технотест.ъКомисия за защита на потребителите и т.н. Бих направил всичко възможно да се отърва от тази система, да ми върнат парите и повече да не ги виждам. Всеки греши, нормално е. Но ти си се връщал толкова пъти и безхаберие.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
[quote="Danchojn"]S_BANKOV написа:Да, за Богров говоря. Нали за официалния става дума. Иначе Фобос системите наистина не били лоши.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Danchojn написа:Аз не разбрах ти къде монтира?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Aми един вид питам дали е добре ? С едно приятелче си поиграхме достаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Браво мерака ви не е малко да си призная учуди ме как след толокова дизели сега се реши на бензинова кола а съвсем скоро имаше твема в ланча форума " ще смените ли дизеловата либра за бензинова" и там борбата за дизела беше люта Но ето че има и разумни хора Аз ти благодаря наи малкото от екологична гледна точка, винаги като карам зад дизел си викам; 5 лева трябва да ви стане нафтата дето карате тея печки и тровите народа верно има дизели дето от ауспуха мирише на теменужки но колко са те на всички останали, има няма 2-3 %Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:винаги като карам зад дизел си викам; 5 лева трябва да ви стане нафтата дето карате тея печки и тровите народа верно има дизели дето от ауспуха мирише на теменужки но колко са те на всички останали, има няма 2-3 %Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
явка не се бии бре очаквах след тая провокация да наскачат дизелджии просто исках да видя кои ще е пръви нали знаеш че съм си провокатор а и ти от скоро си дизелджия и до колко съм разбрал от постовете ти до тука си и фен Ок де ще се обадя до Лук да си коригират цената , щом е за приятели можеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:явка не се бии бре очаквах след тая провокация да наскачат дизелджии просто исках да видя кои ще е пръви нали знаеш че съм си провокатор а и ти от скоро си дизелджия и до колко съм разбрал от постовете ти до тука си и фен Ок де ще се обадя до Лук да си коригират цената , щом е за приятели можеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар