Ти по добре я модни малко че имат доста неща за дялана. Преди тази система беше най добрата но май нещо тъпчат на място от извесно време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мап на biGas се повреди настройка на МАП таблица.
Collapse
X
-
Сега се прибирам от София бях на арена армеец night of the jumps.На ОМВ преди да завия за залата реших да напълня бутилката хем да видя колко съм изгорил.За 230 км. първото чукване на клапана беше на 26 литра което ме зарадва и тръгнах да плащам и като влязох се учудих ,че колонката още зарежда.Простака който зарежда натъпка 36 литра при условие ,че в бутилката ми има около 6-7 литра газ.Бутилката ми е 43 литрова с полезен обем 34,4 литра ,но винаги на празна ми изкл. на 33.На връщане също изгорих около 26 литра като се стремих да поддържам около 120 км/ч пиша около защото не съм допълвал а гледам по индикацията.Така ли зареждате в София винаги на макс?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
emzo написа:Говори в литри на 100Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Вчера преди да тръгна реших да променя паленето при топъл двг да става директно на газ ,но уви отметката ми е неактивна.Таблицата от снимката по-долу придоби вид като при по-старите версии т.е. с 6 колони за обороти , а не с 12.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:qnisZ написа:Това добре ли е като разход?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Каква ти е новата рейка и защо не си можел с бигаз да смъкнеш разхода?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Вчера преди да тръгна реших да променя паленето при топъл двг да става директно на газ ,но уви отметката ми е неактивна.Таблицата от снимката по-долу придоби вид като при по-старите версии т.е. с 6 колони за обороти , а не с 12.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар