emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мап на biGas се повреди настройка на МАП таблица.
Collapse
X
-
qnisZ написа:Датчика е 4.7к. /20град. Вече проверих двата датчика и са на едно и също съпротивление само с една разлика че единия е на рейката е другия в потока *ка то твоя*. Този на рейката дава по не-точни стоиности *обикновено по високи*.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:qnisZ написа:Каква е температурата на редуктора? И при кави условия я премери?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
emzo написа:Aми нещо гнило има. Или редуктора е в джаза или датчика не е у ред.Днес е супер топло.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Не знам дали е вярно ,но от ОМВ Казанлък до Ромпетрол В.Търново изгорих 10,8 литра газ.Колата както винаги е пълна с двама възрастни ,двама юноши и едно бебе с целич му багаж.На изкачване имаше малка заигравка с един автомобил ,но общо взето съм поддържал 90-100 км/ч.Борд компа показа среден разход 11,3.Температурата на газта варира от 29 до 35 градуса в зависимост от скоростта.Замислих вече как ще подгрея допълнително газта като го направя ще пиша за резултата.Сериозно обмислям конверсията в метан.Какво ми трябва редуктор и бутилка?Какъв ли ще е разхода на метан за този автомобил в лева на 100 километра.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Забравих да спомена ,че заигравката с настройката в движение не е кой знае какво особенно при мен.Използват се може би 1/6 от кутииките в таблицата на мапа.Щом дъщеря ми знае какво прави като и кажа обръщай сравнявай и променяй.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар