Не смятам да премахвам въпросните тръбички.Тази вечер измерих и челото на буталцето колко мм. позволява да бъде челото на газовата дюзичка.Повече от 4,5 мм. няма да понесе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мап на biGas се повреди настройка на МАП таблица.
Collapse
X
-
Прави бяхте за кабела на сондата.Днес за първи път заредих газ и тръгнах да карам колата се побърка и на газ и на бензин.Върнах пурпурния кабел както беше и се е ОК.Не сте прави обаче ,че служи само занаблюдение през газовия софт.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Не сте прави обаче ,че служи само занаблюдение през газовия софт.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
emzo написа:Защо мислиш така Ники ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:emzo написа:Защо мислиш така Ники ?Tornado написа:Прави бяхте за кабела на сондата.Днес за първи път заредих газ и тръгнах да карам колата се побърка и на газ и на бензин.Върнах пурпурния кабел както беше и се е ОК.Не сте прави обаче ,че служи само занаблюдение през газовия софт.
Коментар
-
Вече с газови дюзи apis solo разпробити на 2,5 мм. дали да продължвам?Газовите ми времена са около 5,7 мс.Бензиновите и на газ и на бензин са ОК.Според мен наистина ще разпробия до 2,8 мм. и всичко ще си дойде на мястото.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Вече на 2,6 мм.http://tranzit.dir.bg/load.php?id=YK...D7lMJ001417510Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
писал си че : "Температурата ми в момента в гараж е 80 на редуктора на 30 на газта май е малко а?" -Сигурен ли си че всички тези проблеми с високия разход не са предизвикани от това, че газта е недостатъчно газообразна. В случая ако тя е повече в течна фаза няма ли това да е една от причинте да гори повече и самата кола? Искам да кажа- един вид недостатъчно налягане и дебит, които ти в случая искаш да коригираш с друга рейка и отвори. Не съм сигурен в това, което пиша-просто разсъждавам на глас.Пиши какъв е резултата с новите 4 инжектора.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:писал си че : "Температурата ми в момента в гараж е 80 на редуктора на 30 на газта май е малко а?" -Сигурен ли си че всички тези проблеми с високия разход не са предизвикани от това, че газта е недостатъчно газообразна. В случая ако тя е повече в течна фаза няма ли това да е една от причинте да гори повече и самата кола? Искам да кажа- един вид недостатъчно налягане и дебит, които ти в случая искаш да коригираш с друга рейка и отвори. Не съм сигурен в това, което пиша-просто разсъждавам на глас.Пиши какъв е резултата с новите 4 инжектора.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар