Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ за Панда 2 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в клапана къде да се намира, развиваш му капачето отдолу и готово

Коментар

мерси
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

7.2/100 - газ от Шел.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

сега разбираш ли колко време си загубил в чудене дали да сложиш газ или не във време говорим в пари нема го смятаме мани ми и още се чудеше та даже се беше и отказал
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Слави, знаеш ли колко съм ти благодарен за това, че ме нави :D Точно 11% е в момента разликата спрямо бензин, в разхода. Ще пада, очаквайте продължение.

Коментар

между другото се оказа че настройката ми за прехвърляне от бензин не е била точно така, както ми казахаказаха 30 оС и 30 сека са били 40 оС и 60 секнаправих ги 30 и 30сега прехвърля много по-бързо
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ти имаш кабел и софт ли вече
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

софта го имам отдавна, но кабел - нено има услужливи хора
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

как се прави да ти прехвърля по бързо от бензин на газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
                      как се прави да ти прехвърля по бързо от бензин на газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                      С двата параметъра - температура и време при СЕВПри мен е само температура. Поне така мисля.

Коментар

Поредният пример, който затвърждава, че налягането на зареждане на пропан-бутан е важно. Вчера, вечерта единият от колегите дето сложиха веднага след мен ГИ, същия като моя, му свършва газта. Спира на Петрол и зарежда 10л. Тръгва и ГИ пищи и неще на газ. Връща се и разправии. Сипва за още 5 лв. Индикацията вече показва извън резерва разбира се. Колата пак отказва да върви на газ. Пищи - ниско налягане. Някъде по-напред бях обяснил за сигнализацията. Тогава е решил да ми се обади. Поговорихме и решихме да иде на близката ОМВ и да зареди 1л газ. Така направи и автомобила тръгна веднага на газ. Днес сутринта 20км не е имало проблем. Няма и да има. Та така, гледайте с кво налягане пълнят, че оня ден на Ромпетрол беше 16атм манометъра и аз си тръгнах без да зареждам. Говоря за този в Дружба. Там газта е перфектна. Обаче след мен същия ден е минал съседа и заредил без много да му мисли. Сега не му се движи поплавъка, защото и стрелката на самата бутилка сочи в нищото. Най-вероятно е разкачен или счупен, незнам. Като я изпразни ще ходи да види. Така че , момчета, моите наблюдения са че Шел са най-коректни. Поне тези дето аз зареждам.

Коментар

Е къде е тоя ШЕЛ дето зареждаш? Да го видим арно ли е там.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Шел Цариградско - посока Пловдив и Шел Сливница. Все още не съм пробвал Такси газ. Искам да я пробвам. Интересно защо обаче е по-евтина там. Освен това винаги като мина покрай нея е празна!

Коментар

По евтина е защото нямат карти за отстъпка А иначе аз съм си доволн от тях, ГАЗ КОМ също са добри
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Изминати вече 600км на газ извънградско. С кутия на покрива и пълна кола разход 7/100. Проблеми никакви.

Коментар

Working...
                                X