Чисто Софийско градско. Очаквах честно казано по-малко, но и другите колеги отчетоха повечко разход с газта на Ромпетрол, спрямо тази на Шел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
Честно казано незнам дали е сериозен въпроса, но ще отговоря.Естествено че буксувам, всеки божи ден. Малките улици не са почистени. За мен е много, ще видя как са нещата занапред, но да не забравяме, че е и 4х4 и всъщност може при тези условия на газ да не падне надолу. Ще ви държа в течение за разхода.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00
Коментар
-
Danchojn написа:Честно казано незнам дали е сериозен въпроса, но ще отговоря.Естествено че буксувам, всеки божи ден. Малките улици не са почистени. За мен е много, ще видя как са нещата занапред, но да не забравяме, че е и 4х4 и всъщност може при тези условия на газ да не падне надолу. Ще ви държа в течение за разхода.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Е колеги, моля ви, на последък всяка тема става спор. SEV радвам се, че се обади. Чак 6/100 няма да стане но лятото около 6.5 - 7 газ ще съм доволен. Последното лято, месеците в които София се изпразва, бях 5 - 5.2. Иначе е около 5.8. Лятото така беше. Със захладняването разхода се покачава и последно преди да сложа ГИ на бензин беше 6.6.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
muns61 написа:Сериозен съм като инфаркт.Колко време на място бръмчиш и след колко километра или минути превключваш от бензин на газ?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Е колеги, моля ви, на последък всяка тема става спор. SEV радвам се, че се обади. Чак 6/100 няма да стане но лятото около 6.5 - 7 газ ще съм доволен. Последното лято, месеците в които София се изпразва, бях 5 - 5.2. Иначе е около 5.8. Лятото така беше. Със захладняването разхода се покачава и последно преди да сложа ГИ на бензин беше 6.6.
Коментар
-
Ок. Хора сме, да си помагаме с каквото можем и това е, пък за решенията, всеки си преценява.Благодаря на всички за участието в темата и за помоща, тя бе важна за мен. Ще следя разхода и ще пиша. Някой може ли да каже, какво трябва да е налягането с което се пълни пропан-бутана в бутилката по газостанциите? Защото срещам най-различни показания. Първия път на шел беше 10. На Ромпетрол 8 май-беше. На ОМВ вообще нямаше манометър. Мисля, че и 12 бара съм срещал.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Много зависи и от настройчика на газовия комп.Аз все още си донастройвам газовия инжекцион ,но ако нещо не ми хареса връзвам си го и променям настройките.Това ако нямаш платката за връзка и програмата е свързано с допълнителни разходи за добре обучени както им казват газаджии.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар