очаквай около 8 в студеното времепоне при мен е такалятото разликата с бензин беше по-малкасега е повечкомакар че никога не може да се сметне точно, заради километрите карани на бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
първо да поздравя колегата и да му кажа сега ще се родие пак нема да си имаш кинти в джоба ама изминатите км стават двойноMartoModev написа:Колко литра ти е бутилката?Аз моята под 13/100 не мога да я сваля посмъртно.Дали е от студа или има проблем не знам.Преди зимата над 10/100 не даваше.Това е за 1.4 60к.с.MartoModev написа:Аз със 22л минавам 170-180км от който има и на бензин.Дали да ходя да я погледнат.ГИ е на по малко от 5000км.На 2000км му е правена настройка.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Данчо,само да ти кажа,че за точно засичане най-лесно става,като я потормозиш да издухаш всичката газ с няколко превключвания на газ,след първото преминаване и след това заредиш определени литри 10-15-20,но никога не разчитай на замерване пълно-пълно. Имай предвид,че след първо преминаване от газ на бензин можеш да минеш до 10 км още.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
MartoModev написа:Аз със 22л минавам 170-180км от който има и на бензин.Дали да ходя да я погледнат.ГИ е на по малко от 5000км.На 2000км му е правена настройка.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Данчо,само да ти кажа,че за точно засичане най-лесно става,като я потормозиш да издухаш всичката газ с няколко превключвания на газ,след първото преминаване и след това заредиш определени литри 10-15-20,но никога не разчитай на замерване пълно-пълно. Имай предвид,че след първо преминаване от газ на бензин можеш да минеш до 10 км още.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Към момента 8.1л/100 - към монента. Имам още да карам, не съм изпразнил още бутилката но е към края. Окончателният резултат ще е скоро, но съм сигурен, че ще е над 7 но под 8. Най-вероятно ще си е 7.5/100 както и мислех, при това условията на шофиране няколко дни бяха просто кошмар, отделно студа.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
При мен на място минава на газ за около 5-6 минути. но ако тръгна да се движа времето се увеличава и като разтояние е примерно от била в младост 1а до моста за летището което около 2.5 км.Има и още нещо което е фактор - концентрациятана антифризаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Sev написа:между другото 1 км в това време е прекалено малко за прехвърляне на газто зависи и от маршрута депри мен прехвърля за около 2 кмкато имам 4-5 светофара през тези 2 км, като на всички минавам на първия пътAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho, всеки сам решала как да експлоатира колата си, никога не съм подкрепял паленето директно на газ и никога не съм си позволявал да го правя, освен в изключително авариина ситуация.И в тази насока да ВИ питам защо дори ГИ с течна фаза, палят на бензин и при достигане на определена температура преминават на газ. Нали така и така газта си е течна. И би трябвало да е все тая.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега S_BANKOV, не случайно сложих нарицателното специалисти в "". Аз също не я разбирам тази практика, но там се вадят "факти" от извора.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар