Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ за Панда 2 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Danchojn написа:
    Слави, тоя капак не се ли продава отделно?
    Продава се , ама що тряя си го купувам като тва е част от безопасноста на уредбата и без него не би трябвало да се издаде колата, но до днес не се бях замислял за него, след като го видях на няколко места вникнах в замисъла му. Ще си направя един, пък и мисля да сменям бутилката с по голяма, тая ще остане за ипсилона.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

100км. без проблем
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

200км. никакви проблеми засега.В същия сервиз поставихме на още две коли на приятели - отново качествен монтаж. Препоръчвам ги момчетата. Ако някой е решил да слага ГИ, може да ги има в предвид. Конвенционални АГУ, са се отказали да монтират.

Коментар

проблемите ще дойдат след 1000км :P
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Иииииииииииииииииииииии, тия фатове да не са с часовников мехънизъм за проблеми бре

Коментар

хейде дене съврши ли тая газсамо не казвай че гори колкото на бензин, щото тоя път изобщо няма да ти повярвам :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Бе 400км тря си ги врътна с една бутилка. При това съм сложил 10% разход отгоре. Ще я карам докато изписука че няма газ и ша смятам. Бе то и за разхода на бензин не ми вярвате ама нема страшно, важното е че аз си вярвам.

Коментар

Аз съм с фобос на 5 г, струваше 1200лв навремето, а рейката съвсем скоро издъхна, марка не съм обръщал внимание дали пише и каква е. Знам само че е 3 ома . Навъртях и 96 000 км, като първите 30 000 не бях сменял филтри и се наложи ремонт на рейката -смяна на плунжер.Дали е мираж или не изводи правете сами. Можеше да се ремонтира, но на практика нямаше смисъл. Купих друга, която е доста по шумна, марката и е някаква "чеченска" с цена 100 лв, прави ми впечетление че е доста спестено от към материал .Изпарителя ми е стефанели , който и до сега си работи безотказно вече 100 000 км. Всичко според мен зависи от монтажа и от редовната смяна на филтри. Успех!
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Danchojn написа:
                    Иииииииииииииииииииииии, тия фатове да не са с часовников мехънизъм за проблеми бре
                    горе-доле След 1000км. някъде ще ти "улегнат" мембраните на редуктора, и ще трябва пренастройка. Не е задължително, но в повечето случаи се налага. И след това само наливаш у бутилката и пуцаш по педало
                    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Хм, нищо такова не ми казаха. Искат ме на 15 000км за подмяна на филтъра на газовата фаза и проверка на инжекциона. Но може да е поради факта, че компа на ГИ и той бил адаптивен. Ми ш а видим кво, що...

Коментар

272км и няма проблеми За сега всичко е ок, в студа си пали без проблеми, минава на газ в рамките на 1км.

Коментар

а относно мощността - никаква разлика ли не усещаш? предполагам ТАП не са ти слагали?

Коментар

Допълнителен аванс процесор няма ако съм разбрал правилно.Разлика в мощността не се усеща. Дори е по-добре от бензин 95, но той си е пародия. Спрямо високооктановите горива не намирам разлика.

Коментар

Колко литра ти е бутилката?Аз моята под 13/100 не мога да я сваля посмъртно.Дали е от студа или има проблем не знам.Преди зимата над 10/100 не даваше.Това е за 1.4 60к.с.
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Бутилката ми е 34л. На бензин сега беше 6.6/100. Предполагам че на газ ще е около 7.5. Но още не съм я засякъл. 100% е сигурно че съм под 10 вече защото минах 270км, а събрах 27л. Но скоро ще видим!

Коментар

Working...
                                X