Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ за Панда 2 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, за еко едни газаджии ми казаха така - почти от година, повечето проблеми дето решаваме са с газ от Еко.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Е ти ме утепа.Какъв е тоя разход и още да пада?При мен никога не бил толкова.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Толкова е. Ще падне със сигурност, защото както вече казах предишният път беше при много кофти условия на шофиране.

Коментар

Утре мисля да смъкна картерната вентилация, да я изчистя. Със сигурност има какво да изчистя , то това дето го караме бензин ли е незнам. Та идеята ми е като я отворя след година каране на газ, да видя как ще е. При старата ми кола имаше голяма разлика.

Коментар

И при мен е запушена карерната вентилация и изби масло през пръчката.Сега си търся топъл гараж с канал.Ти къде ще я правиш тази процедура.Сам в сервиз?Дай да ходим заедно?

Коментар

Ще я правя утре пред блока, за 30 мин. Моята не е запушена но там се отделят доста мизерии от горивото и ще я почистя, докато не се е запушила.Що ти е канал.

Коментар

Danchojn написа:
                Ще я правя утре пред блока, за 30 мин. Моята не е запушена но там се отделят доста мизерии от горивото и ще я почистя, докато не се е запушила.Що ти е канал.
                Моята на Голфу е по надолу и трябва на канал

Коментар

Не е от горивото Данчо от кофти конструкция е, каране на къси разстояния с чести паления, и студеното време. Образуваната влага кондензира там щото е студено място а в същото време богато на маслени пари и масло и се омесва и полепва, а в студа става като сапун и прави тапа. На мен ми фърча капачката от такава тапа. Съвета ми е тоя маркуч освен почистване да го обвииеш с термо изолация за да го запазиш максимално топъл да не се охлажда, така драстиочно се намаля тва явление.
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Благодаря Слави. Днес го почистих идеално. Не много трудно, ще му направя такава изолация с микропореста гума. То при мен, цялата вентилация на картера е малко странна. Е тая тръбичка дето влиза в капака на клапаните е цялата работа. Но при мен не изглежда точно така. В нея няма нищо. Беше обаче доста мръсна, но нямаше нищо запушено за 74 000км вече.
                    Прикачени файлове

Коментар

Сигурен ли си ченямаше едно като телена четка вътре ??? толкова ли пък да са опростили модела вече Защо да не намериш такава изолация, аз ползвам от тази черната Ф20 и дебела около6 мм, порнах я на дължина нахлузих я около маркуча и с две свински опашлета я вързах да не бяга Щом за 74000 тва ти е първото чистене значи като цяло ти е добре системата, и мотора, и условията ти на каране. Проверяваи я на всяка коледа и няма да имаш проблеми
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Еми няма. И в капака няма нищо, но не съм го свалял. Може би са решили така, защото над разпределителният вал има една ламарина и тя не позволява до тази тръба да има директен достъп на масло. Само изпарения. Ще я изолирам гадината, щото имам напоследък доста км, но и доста чести студени стартове, а конденз си има.

Коментар

Днес и аз се заиграх с Полото.Ето какво намерих. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Maлко се отклоняваме от темата ама да се поФлим
                          Прикачени файлове

Коментар

А, при мен не беше толкова зле.

Коментар

Второто засичане на газ, с газ от Ромпетрол - 8/100. Сега съм заредил на ОМВ, пак ще го засека.

Коментар

извънградско или градско това

Коментар

Working...
                                X