Да, за еко едни газаджии ми казаха така - почти от година, повечето проблеми дето решаваме са с газ от Еко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
Не е от горивото Данчо от кофти конструкция е, каране на къси разстояния с чести паления, и студеното време. Образуваната влага кондензира там щото е студено място а в същото време богато на маслени пари и масло и се омесва и полепва, а в студа става като сапун и прави тапа. На мен ми фърча капачката от такава тапа. Съвета ми е тоя маркуч освен почистване да го обвииеш с термо изолация за да го запазиш максимално топъл да не се охлажда, така драстиочно се намаля тва явление.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Благодаря Слави. Днес го почистих идеално. Не много трудно, ще му направя такава изолация с микропореста гума. То при мен, цялата вентилация на картера е малко странна. Е тая тръбичка дето влиза в капака на клапаните е цялата работа. Но при мен не изглежда точно така. В нея няма нищо. Беше обаче доста мръсна, но нямаше нищо запушено за 74 000км вече.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Сигурен ли си ченямаше едно като телена четка вътре ??? толкова ли пък да са опростили модела вече Защо да не намериш такава изолация, аз ползвам от тази черната Ф20 и дебела около6 мм, порнах я на дължина нахлузих я около маркуча и с две свински опашлета я вързах да не бяга Щом за 74000 тва ти е първото чистене значи като цяло ти е добре системата, и мотора, и условията ти на каране. Проверяваи я на всяка коледа и няма да имаш проблемиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Еми няма. И в капака няма нищо, но не съм го свалял. Може би са решили така, защото над разпределителният вал има една ламарина и тя не позволява до тази тръба да има директен достъп на масло. Само изпарения. Ще я изолирам гадината, щото имам напоследък доста км, но и доста чести студени стартове, а конденз си има.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар